Merhaba arkadaşlar benim son adet tarihim 10 eylül 19 ekimde kan verdiğimde 64.4 çıktı sonra 26 ekimde 500 çıktı bugün 28 ekimde 750 çıktı doktor cumaya tekrar istedi artışı beğenmedim dedi.Böyle başına gelen varmı çok korkuyorum. 😔

Kuzu seni uzmek istemem ama 48 saatte degerin 2 ye katlanması gerekiyor ,.. inshallah bi sıkıntı yoktur

Seydaaslantas canım. Hem ablam hem arkadaşım yaşadı. Bu durumu maalesef kimyasal. Gebelik olduğu ortaya çıktı normalde iki günde iki kat yükselmesi lazım. Hakkında hayırlısı olsun bu durumu yaşayan bir sürü insan var.

Merhaba kizlar
        Ben ayın 18 nde test yaptım evde silik bir çizgi ertesi gün kan verdim yani 19.10.2020 de 217 çıktı 21.10.2020 de kan verdim 565 çıktı bugün kontrole gittim kan vernej için 21 nde gittiğim de küçük bir kese var oluşmaya başlanan dedi bugünde ne kese ne bebek görüyorum dedi daha sonrasi kese gibi birşey var ama bebek yok dediler başına böyle birşey gelen varmi

Seydaaslantas aynisini iki kez yasadim birinde 750-1000 arasinda takildi digerinde 2500 lerde takildi ya yavas artti ya artişı durdu :( ikisindede kurtaj oldum malesef doktorum 48 saatte bir %60 oraninda artis istediklerini soyledi seninki buna yakin stres olma simdiden