karanim24 yani soyle stokke nin sleepi besigini istiyordum burada urunun 6 aya kadari 3900₺ olmus, buyutme aparati 2400₺, direk 0-4yas halini alirsaniz 6800 falan. Asiri ucmus fiyatlar. Ben buyutme aparatini jokerde 100₺ ye buldum, 0-6ay ini da muhtemelen jokerlerden toplu almis birinden 1800₺’ye aldim. 4 yasa kadar kullanacagim yatagi herseyiyle beraber su an 1900₺’ye almis oldum yani 6800 yerine. Ayni sekilde mama sandalyesi de oyle. Bebek arabasini da bu sekilde sahibinden uzerinden ankaradan aldim, surekli urun ekliyorlar bugaboo cameleon3 modeli portbebe ve normal bebek arabasi hali ve cybex aton anakucagi ile 4800’e aldim magaza fiyati hepsinin toplam 12000 civari yapiyor. Chicco magazasinda 5500₺’ye gorunce muadil urunu dedim daha iyisi olsun bari. Oyle basladim arastirmaya acikcasi. Su an bu biten joker outlet mevzusu yuzunden sitelerde urun satan cok kisi var, bilenler topluca gidip bebek arabalari, ithal urunler vs toplamis satiyorlar. Ben jokerin kendisinden bi 60₺’ye park yatak bir de araba oto koltugu alabildim 100₺’ye ailemin araci icin yedek. Dusunun fiyatlar boyle dusmus