Seval22 Kzmygn aslında fazlada yemiyorum çalışıyorum zaten sürekli hareket halindeyim 55 ile hamile kaldım 5 kilo aldım şekerimde çıkmadı eşimde bende minyon tipliyiz bebek niye iri bilmiyorum ama abim yapılı biri belki dayısına çekçek
Kzmygn Deletedmom412 evet abartmak doktorların işi. Ancak doğru aslında çok iştahlı yaptı beni oğluşum
Nesse86 Kzmygn Ama doktora gittigimde 20 günde 200 gr almistim kilo bile almamistim ultrasonlar tam olarak kiloyu söyleyemior mesela eltimde 800 gr fazla demisti yani 3400 demisti cocuk 2600 dogmustu
Kzmygn Nesse86 İnşAllah benim bebeğim de en fazla 3kilo olur. Fazla kilolu bebeği sezeryanla alıyorlar çünki
Nesse86 Kzmygn Evet Türkiyede artik normal dogum cok az oluyor.Doktorlar kolaya kaciyorlar avrupada mecbur olmadan sezeryan yapilmiyor.4.30 kiloya kdr normal dogurtturuolar burda onu gecerss sezeryan yapiolar veyada hayati tehlike olursa.
Umksanbe Kzmygn çok saçma 1800 kilo çok normal en az 1600 olması lazım zaten bence başka bir durumdan doktor ekmeği kes demiştir
deniiizz Mrn47 şu an tam 31. haftadayım. Yok hayır şekerim çıkmadı kilosu,gelişimi iyi diyor doktorum
deniiizz Kzmygn hayır bence kilosu normal en fazla 1 hafta öndedir oda sıkıntılı bir durum değil zaten