kelebekmisali1 merhabalar, canınızı kesinlikle sıkmayın. Kendi hikayemden ufak bahsedeyim. İki yıllık evliyim 2 kürtaj 1 kimyasal gebelik geçirdim. Kürtaj olduğum gebelikler 8-9.haftada oldu kalbi durduğu için . Ben de Mart ayında profesör doktora gittim neden böyle oluyor diye . Doktor muayene ettiğinde hiç yumurta göremedi ve iki aylık korku süreci yaşadık. Çünkü bana erken menopoz olabileceğini yumurtanın hiç gorunmemesinin normal olmadığını söyledi. Fsh 9,02 çıktı diğer ayda yeniden yumurta sayımı yapıldı yine görünmedi fsh 11 e yükseldi . Ancak amh düşünulfugu gibi az çıkmadı . 5,47 çıktı yani rezerv sorunu yok erken menopoz söz konusu değildi ancak yine de bu fsh değeri ile sağlıklı gebelik yaşanmayacağını yine olebilecegini bu yüzden tüp bebek yapılması gerektiğini söyledi. Daha çok yıkıldım . Ancak başka doktora gittim ve bana her şeyin normal olduğunu tüp bebeğe ihtiyacim olmadığını söyledi rahatlattı beni. Yeniden denemeye başladık ilk ayda tuttu çok şükür ve şu an elhamdülillah 19.haftamdayim. her şey insanın zihninde bitiyormus meğer 🙂 bol bol dua edin vakti gelince gerçekleşecektir inşallah 🥰