vuslatim34 Artık anne olmak istiyorum .çok bunaldım bu aralar .çıkmazda gibiyim lütfen içinizden nasıl geçerse benide duanıza katar mısınız 🥺🤲🏻🌹🌹
afrasil vuslatim34 Allah şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine isteyen her kuluna Sağlıklı , Sıhhatli , Hayırlı bir evlat nasip etsin . Bana , sana , herkese 🤲
Nurmucize vuslatim34 Rabbim sana hayırlı evlat nasip etsin inşallah bu mübarek günde sende bize duani eksik etme . Ilk gebelik mı düşük kimyasal gebelik falan olmadı mı
Dilaraa06 vuslatim34 rabbim sana da senin gibi evlat isteyen tüm kadınlara hayırlı evlat nasip etsin dualarım sizinle Allahım evlat hasreti çeken hic bir kulunun kucağını boş bırakmasın insaalah 🤲🤲⚘🙏🏻
Nasippp vuslatim34 canım arkadaşım rabbim gönlünden geçenin en güzelini en hayırlısını nasip etsin bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine sağlıklı sıhhatli vatana millete annesine babasına rabbine hayırlı kul olacak evlatlar nasip etsin inşaAllah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Seda8308 vuslatim34 Rabbim sağ Salim kucağınıza alıcağınız,hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin tez vakitte. Bugün kandil ismin ne canım ismen dua edeyim sana🌸
elifsahinn Rabbim sen,ben gibi evlat isteyen herkesee hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallaaahh en yakın zamandaa🌹
Mom433 vuslatim34 bende 3.kez kaybedince bunaldim valla şimdide rahim T şeklinde cıktı bide yapışıklık histereskopi olucam gene senede ölmüştüm polip vârdi o zmnda kimyasal da yaşadım onun peşin e üstüne kayıplar yoruldumu hissdilrum kasımda opersyn olup 3 ay bekliycem o sürede düzgün bizimle kayıpla ilgilenen doktor bakıcam gdicm bakalım bu akşam namazda bende hepinize dua edeceğim benim kandillerde ettgm dualar hep.kabul oldu inşalalh yine olur 🤲💖
Mom433 vuslatim34 ve seni biliyorum benim gbi bayrağıdır varsın hatırlarsın beni Ordulu52 idi hesabim snra mislavinia felan die acmistim tekrr katıldım
vuslatim34 Mom433 evet hatırladım bende hala buralardayım 😒 Allah hepimize hayırlıısnı saglıklısını nasip etsin 🤲🏻
vuslatim34 Allah razı olsun hepinizden kızlar 🌹. Hamile olanlar inşallahh saglıkla evlatlarını kucagına alırlar. Benim gibi bekleyişte olablarıda Rabbim bu gün hurmetine beklediğini versin en kısa zamanda hamile olduğumuz haberini alalm🤲🏻
Nssyclk Allah isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Bu güzel günün hürmetine 🤲🏻
Didemmmmm vuslatim34 Rabbim şu mübarek gecede hepimizin dualarını kabul etsin 🙏 Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın 🙏 en kısa zamanda güzel haberler alırız inşallah 🙏