Gigy Minikkus00 benim de öyle canım endişe etme bazı doktorlar bulantıyı belirti olarak saymıyor bile , kesin olarak neden olduğu açıklanmamış bile ,uyku halsizlik olur belki ilerde ,böyle gitsin Ne güzel işte 🤰🎈
Guluw Gigy merabaaaa ben geken ay 19 u adet oldum bu ay tikk yok adet olmadim sadece bbazi fakitler adet acisi gibi aci geliyor ve ishel oldum neden acaba
Gllpkr Minikkus00 ne hissetmek istersin mesela bence tadını çıkar ilk zamanlarda bulantı çeken lavabo önlerinde nöbet tutan yada Allah korusun kanaması olup zor zamanlar geçirenler var şükret haline böyle rahat geçmesi içinde dua et bence
bukett0708 Minikkus00 Selam canım bende 6+3 teyim benimde hiç bir belirtim yok göğüs hassasiyeti ve uyku dışında yaşayanlar zaten çok zor olduğunu söylüyorlar inşallah şanslı gebelerdenizdirde hiç olmaz rahat geçiririz hamileliğimizi Rabbim zor geçirenlere kolaylık versin 🙏🏼🙏🏼☺️💐
Sevgi0147 Ben 18 haftaya kadarda hamile olduğumda inanamiyordum migrenin bulunmasına rağmen ne bilim yeni evliydim ve hemen hamile kalınca insan hemen inanmiyor
Bibliophilia-1991 Minikkus00 daha bir şey hissetmen mümkün değil canım bende belirti hiç yaşamadım ne bulantı ne başka bişey merak edilecek bir şey yok sen kendine dikkat et 🥰
Mutiess Minikkus00 Genellikle 6. haftadan itibaren başlıyor. Ben 8 haftalık gebeyim ve mide bulantısından hiçbir şey yapamıyorum 😏😔
bilgemom Minikkus00 Çok şanslı olduğun için şükret canım doğana kadar böyle geçsin inşallah hamileliğin🙏🏼 Bende hiçbir olumsuz belirti yaşamadım şuan 39.haftadayız hala kendimi çok iyi hissediyorum şükür 🙏🏼❤️
riverandsun Minikkus00 8-9 haftadan sonra başlıyor bulantılar. İnşallah başlamazda🙏 Yorucu bir süreç çünkü. Benim 9 haftalıkken başladı şimdi 14 haftalık 1 haftadır iyiyim
AycanAycan19 Minikkus00 biz de 9+ 2 yiz bnmde hic agir Gecmiyo rabbime sukurler olsun arada bir sabahlari bulaniyorum ama cok hafif onun harici bilmiyorum bile hamile oldugumu
Alle_ Minikkus00 daha hissetmezsin canım sen sadece kendine dikkat et yeter ilerleyen zamanlarda onu da yaşarsın insallah ☺️
Emybl Bende de hiç bir belirtisi yok 6+5teyim ama benim dunden beri icimde bi sıkıntı var 5.haftada yaptırdıgım kan testindeki plt yani trombosit değeri 453 yüksek çıktı böyle bişey yaşayan varmı aranızda korkuyorum 😣
Ftmaydn Minikkus00 ben 18 haftalık hamileyim. Hala bulantılarım devam ediyor. Bence ne güzel bulantınız yok. Bence sevinmelisiniz. O hafta da ben sizin gibi düşünüyordum. Endişenmeleyin. Hissetmenize daha çok var :)
MPA Minikkus00 merhabalar ben de 6+3teyim. Çok şükür benim de hiç bulantım olmadı. Bence şanslı gebelerdeniz, şükürler olsun. Benim sadece ciddi gaz problemim var. Herkesin aynı değil bünyesi dolayısıyla endişelenmeyin. Doktorunuz bir sorun olsa size bilgi verirdi zaten. İnşallah sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza❤️
Busra34ybg Minikkus00 çok şiddetli dayanılmaz ağrın ve kanaman yoksa kendini boşa strese sokma bence ben öyle şiddetli bi kanama yaşadım mi 9 haftalıkken bebeğim gitti dedim artık hastaneye gidene kadar çok şükür bebek iyidi 16 haftalık olduk gebelikte psikoloji çok önemli sakın unutma sen dikkat et gerisini Allah’a bırak
Rmeysa_1661 Minikkus00 ben 20 haftaya kadar korktum ulan cidden var mı bebek acaba diye ve 2. Gebeliğim 😂 korkma endişe etme her kadında belirti olucak diye bişey yok ben sadece adet olmadığım için anlıyorum hamile olduğumu hareketlerini hissedince bu düşüncelerinde geçicek merak etme 🤗
Merinosunannesii Minikkus00 kız haline şükret bu günleri arayacaksın öyle diyorum ama bende daha 13+1im çok şükür bulantım bitti ah o bulantılar halsizlik adet ağrısı gibi yerleşme arısı arada giren bas ağrısı geçsin diye dua edeceksin miden bulandıgı için birşey yiyemiyorsun yemediğin için açsın daha da miden bulanıyor 😂😂😂