Merhaba kızlar;
18+3 tek yumurta ikiz gebeyim iki haftadır hersey ust ustte geliyor bisey bitiyor derken digeri basliyor 😔 idrar yoku enfeksiyonuyla basladi karaciger enzim yuksekligiyle bitti derken bugün kontrolde bebeklerimin amniyon sıvısının en ust seviyede olduğunu öğrendik yani örnegin 1 litre olmasi gerekiyorken 3 litre suları var ve bu durum düşük ve erken dogumla sonuclanabilirmis bu haftalarda olmasa bile onleyemezlerse 20. Haftalarin ortalarinda riskler söz konusu😔 karnım o kadar büyük ki ikiz gebeliktendir diyorduk 30 haftalik gibiyim neredeyse yuruyemiyorum bile o kadar çok su var 🥺 endol diye bir ilac yazdi doktorum bunlar düşer normal seviyeye inerse super inmezse karnindan igneyle 1 er litre 1 er litre her geldiginde cekeriz dedi umarin önüne gecebiliriz dedi. Perinatologa yonlendirdi ayni zamanda bide o görecek 2 buçukta. Ama iki saattir cok kötü ve üzgünüm napacagimi bilmez haldeyim Allah’ıma sığındım bugün kandil kimin duasi gecer belli olmaz lutfen bana dua edermisiniz evlatlarima cok alistim onlari dunyaya getirip 1 yasindaki kizim ile oyunlar oynamayi cok istiyorum. 😭 birde basindan geçen ayni durumda olanlar tavsiyeleriniz surecleriniz yardimlariniz icinde simdiden teşekkür ederin🤲🏻