minik_pandam Kizlar acil yardimci olurmusunuz? 30 haftalik gebeyim gribal enfeksiyon var nanelimon icmem zararli olur mu nane rahim kaslarini aciyor icmeyin yazıyor internette baktim
Buglem_Durum1 minik_pandam ben 36 haftalık hamileyim su an simdiye kadar ara ara icmisligim oldu midemi usuttugumu hissettigim zaman ictim herhangi bisey olmadi surekli olmadiktan sonra bi zarari olmaz endise etmeyin bence
minik_pandam Sinemarslannnn yok cok sukur ates halsizlik vs gubi seyler yok sadece geniz ve burun kurumasi vardi simdi iste nanelimon yaptim esime az kaldi iceyim dedim
Sinemarslannnn minik_pandam ıhlamur canım bol limonlu ve ballı bende yeni iyileştim doktorum parol vicks ve bol dinlenme dedi
minik_pandam Esoo0698 normalde boyle seyleri katiyen atlamam doktor muayenemize daha 1 hafta var doktoruma soramiyorum soran arkadaslarimdan akil almak istedim
minik_pandam Buglem_Durum1 ilk defa ictim simdi canim normalde sevmem de icmemde hamilelik donemindeyim dikkat etmem lazim kendime diyerek ictim bilmedim