minikcivcivim Kızlar birşey soracağım adetime 3 gün kaldı bugün kan verecektim sağlık ocağı yarim gün diye almadılar.. Göğüslerimin ucu belirgin olmuş. Ve üstünde bulunan potur potur olan şeyler kremsi duruyor hamile kaldığınız da böyle birşey oldumu
Gulsen4224 minikcivcivim maşallah cnm ben ilk gebeliğim de hatırlamıyorum ama ikinci de aynı sizinki gibi olmuştu beklemiyordum da şüphe ettim test yaptım pozitif gördüm ama birde hassasiyet de vardı sizde öyle mi
minikcivcivim SeldaSngl kramp değil ama alt karnımda bişiy oluyor gibi ama ara ara belim çok ağrıyor. Sıkça geceleri çok çıkıyorum gündüzleri midem yanıyor gibi ama hiç bulantı olmadi.
SeldaSngl minikcivcivim mide bulantıları için henüz erken , bende Kramp batma hissi oluyordu ve gece bile sık sık tuvalet için kalkıyordum adetime bir gün kala 2 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim umarım sizin de sağlıklı bir gebeliğiniz vardır 🙏🌸
Nisanurunannesi3850 Bende adetime 10 gun kala falan baslamisti göğüs hassasiyeti tomurcuklanma ve damarlanmalar vardi. Adetime 3 gün kala gebelik testiyle ögrenmistim bende Kirpiklerinizede dikkatli bakın🤗karısik ve üst üste gecmisti benimki öyle anlamistim