NurBalli Eta21 yaa benimde öyle ama kötü bişey değilmiş hoca gayet sağlıklı dedi boyu kilosu 2 hafta. Önden gidiyormuş bakalım cumartesi ne olacak 🤨☺️
Eta21 NurBalli yok zaten kötü bişe değil ama sezeryan olacak normal zor dedi hoca çünkü haftaya 41. Hafta olcak önden gittiği için Çarşamba’da kontrolm var kna göre tarih verecekler
Merve1656 NurBalli benim 34. Hafta da falan düşmeye başladı şuan 36+4um tamamen düştü 😂 böyle göğsünün altı falan bı rahatlıyor vajinana baskı artıyor , sonra nasıl anlatsam ki, böyle göbek deliğinin olduğu yer falan şiş duruyor ay bu kadar anlatabildim 😂😂😂
Prensesimm77 NurBalli biz 37+4 teyiz karnim hep ayni hiç aşağı düşmedi..göğüs altı ve göbek üstü arasinda boşluk var ve hamileliğim boyunca hep rahat nefes aldim o yüzden aynayada baksam karnim hep ayni
Damlamm NurBalli 😂😂 heycanli oda ne yapsın birak sorsun bari hahaha sen sorcaklarini kocana söyle o sorsun soruyorken 😊😂😂
NurBalli Damlamm valla öyle yapıyorum artık aşkım diyorum bunuda sor tamam mı diyorum tamam diyor sonra benimkiler unutuyor sonra ben konuyu açınca hatırlıyor 😅😂😂🤣😂😂😅 bende heyecanlıyım ama eşim benden daha heyecanlı gerçekten🥰🥰
Nktozkn 37+5 im benim hala çok dik karnım kızlar bebek doğum pozisyonunda ama kanala girmiyor ikinci doğumum olacak tavsiyeniz var mı squat egzersiz yapıyorum gün içi hep hareket halindeyim 🤷♀️
Damlamm NurBalli ozaman sende bu anların tadını çıkart en güzel zamanlar mis gibi allahim sagsaglim saglikli bir şekilde kucagimiza aliriz bebislerimizi😊🥰🥰😘
Sevgiylmz NurBalli ben 35 haftadayım suan karnım o kadar asagıya indi ki hatta bebek durmuyor diyor doktor 😏 yukarda kalsın daha iyi boşverin
ecembugra53 NurBalli saol canım benim Allah razı olsun 😊❤️ Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin inş🌹🥰🤲🏻