Alle_ blueberyy00 Rabbim şu guzel gunde dilegini duanı kabul etsin İnsallah hep ettigim duam senin icinde ederim kardesim kalbini ferah tut♥️♥️
MiranEfeninannesi Postun başlığını okudum sadece başka okumadım. Bugün mübarek gün. Hep duamdasınız. Dua edip, dua bekliyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. İsteyen, hak eden tüm herkese anneliği babalığı yaşatsın. Hayırlısıyla inşallah.
Betulice91 Ben polikistik overdim, 1 yıl normal yolla çocuğum olmadı , klomen kullandım 7-8 ay işe yaramadı başta en son kullandığımda hamile kaldım ikizlere hamileyim şimdi . size de umut olsun . Rabbim isteyen herkese versin evlat insallah
blueberyy00 Betulice91 yaaa ne güzel Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim ilk gebeligim ikizydi normal yolla kısmet olamdi bu seferde doktor ikiz olabilir fazla yumurtan gelişmiş dedi ama tutsunda oda yeter bana
Cerla blueberyy00 şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine allahım gönlünüzde olanı size hayırlısıyla yaşatsın.
Gunel99 blueberyy00 biz 2 sene korunmadık o surede hamıle kalmadım en son 2 senenın sonunda onumuzdekı ay doktora gıtmeye karar verdık o ay hamıle kaldm kendımızde sasırdık Allah’ın hıkmetı Allah ne zaman hayrlı kılarsa o zaman nasıp eder hıch kendınızı uzmeyın 🤲😇insAllah sızınde olucak
Askyavrularm blueberyy00 o duyguyu o kadr iyi biliyorum ki benide ağlattınız 3 kaybım var benimde ama çok şükür Rabbim nasip etti bana inşallah sizinde hayırlısıyla kucağınızı doldurur şu mübarek günde olmayana olupta tekrar isteyene hayırlı evlatlar nasip eyle Allah’ım 🤲🏼🤲🏼
blueberyy00 Askyavrularm aminnn hakkınızı helal edin göz yaşınuz akmis benim için ne kadar güzel yüreğiniz var Allah razı olsun inşallah nasip eder rabbim 🤲🌺
Naren1 blueberyy00 bende istemiştim ikiz nasip et Allahım diye kısmet Olmadı şükür Rabbim bi evlat nasip etti inşallah hayırlısıyla sende kavuşursun yavruna
Adaa41 blueberyy00 Rabbim hayırlısı ile sağlıklı, hayırlı bi evlat nasip etsin sizede 🙏 aklıma geldikçe hep dua ediyorum evlat hasreti çekenler için. Herkesin sınavı farklı işte. Zamanı vardır mutlaka. Rabbim sizlere sabır versin inşallah.