Ozlem0167 Kızlar merhabalar, 5haftalık hamileyim seyahata çıkmam gerekiyor ama korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım? doktorum seyahati 12 haftalık olana kadar önermemişti🤦🏼♀️
Unlukacar Ozlem0167 canım doktorun önermemişse burada ki yorumlar sana ne gibi katkı sağlayacak riskli görmüş ki gitme demiş
NefesDeniz Ozlem0167 Doktorunuz önermediyse nasıl gidecekseniz daha çok ufak bebeğiniz Allah korusun böyle bir riski almamalısınız. Çok mu acil bir durum var ölüm kalım meselesi mi?
KutsalAnnelik Ozlem0167 Ben 9 haftalıkken 15 saatlik yola gittim doktoruma sordum git dedi koltuğu hafif yatırdım öyle geçti ama biraz karnımda ağrılar olmuştu sadece
EsraTurna Eger riskli bir gebeligin varsa çıkmam tatlım ama değilse doktorunu arayıp bilgi alabilirsin
ssnnmmm Bende mecburen seyahat etmek zorunda kalıyorum her 1,5saatte bir mola verip yürüyorum koltuğu biraz yatırıyorum
Ozlem0167 Şöyle bir şey var elbette yapabilirsin herhangi bir sıkıntı yok ama biz garantiye almak için gitme diyorum dedi 🤦🏼♀️🤞🏼 Yoksa eskiden annelerimiz tarlalarda çapayla iş yapar bir attan diğerine atlardı diyor
Hann Ben 7 hastalıkken arabayla Almanya’dan Türkiye’ye gittik. Türkiye içinde de baya yolculuk yaptık sonra geri döndük sıkıntı olmadı eğer riskli gebelik değilse korkma derim.