Plnbsmnc 34+4 🌸 çanta hazırlamadım henüz kıyafetleri yıkamam için hangi deterjanı önerirsiniz güzel anneler ve nereden aldığınızı yazmayı unutmayın 💐💐
Merinosunannesii Gceylin eritmeden makinayı bozuyormuş öyle dediler o yüzden ya sıvı deterjan kullanmak gerekiyormuş ya da granülü eritmek
Hllfrdvsihsn Ben trendyolda indirimden bebekler için özel minorisin deterjanını aldım içeriği en temiz olan marka o bence😌
Hllfrdvsihsn Merinosunannesii kesinlikle granül olanlar makinayı bi süre sonra tıkıyormuş ben sıvı kullanıyorum
Merinosunannesii Hllfrdvsihsn bende granül istiyordum sonra yazılanları gördüm sıvı alıcam hangisi temiz içerikliyse artık
Cagemeg Plnbsmnc Duru granül le 30 derecede yıkadım, yumuşacık yapıyo çok memnun kaldım tavsiye ederim 👍🏻🌺
Aylayla Plnbsmnc ben e bebeğin kendi sıvı deterjanını aldım birde dalin granül olanlar makineyi tıkıyormuş onu tavsiye etmediler
MehtapB Uni baby aldım çok araştırdım herkes çok memnunmuş bende oyüzden aldım ve çok çok güzel kokuyor daha gelmeden bebeğim sanki kokusu evin içinde gibi ☺️