Gamze08 Benefit Salam sucuk Şarküteri ürünlerine dikkat et Canm Pişirmeden çiğ çiğ yememen gerek Bebek için
HamzaMoms Benefit çok canın isterse ye ama önerilmiyor asla, ben 32 haftadayım bu zamana kadar agzıma sürmedim gecen canım cok sucuk istedi dr kasapta kendin yaptır yada yapılan bilindik biyerden al öyle ye yiceksen dedi
sukayhanacar 34_21_23 bebeğiniz mi önemli sakatat tüketiminiz mi ? toksoplazma denen bakteri mevcut sakatatlarda bebeğinize geçerse bebeğinizin ölüm riski bile olmakta
Byzaoz Albiina05 etsiz çiğköfte de mi zararliymissss 😲😲 biz her hafta kendimiz yogurup yiyoruz ya. Zararsiz diye biliyordum
34_21_23 Byzaoz burda herkes doktor olmuş 😀 doktora gidiyorsun başka konuşuyor buradakiler bambaşka konuşuyor
Byzaoz 34_21_23 😂 ben doktora sormadim da arastirdim etsiz çiğköftenin zarari yok diye biliyordum ve hep yeriz bir sıkıntı yok cok şükür. Sonucta etsiz çiğköfte baharat ve ince bulgur. O zaman kisir yemekte zararli 😅
Mybabyizmir Benefit ilk 3 ay riskli toksoplazma parazitine karşı doktorlar önermiyor çiğ et salam sosis sucuk vs sonraki haftalarda izin veriyorlar mı bilmiyorum ben güvenip sucuk bile yiyemiyorum
Aygul01 Benefit hamileliğim boyunca yedim bir şey olmadi çok şükür. Yememem gerektiğini aslında bilmiyordum sonradan iğrenmiştim😐 ama kızartıp yemekte fayda var
Albiina05 Bu arada kim ne yerse yesin beni ilgilendirmez. Ben bildiklerimi söylerim yapan yapar yapmayan da kendi bilir. Ben yemiyorum dedim sadece. Kimseye şunu bunu yemeyin demedim.