Ilhanasiye45 merhaba arkadaşlar 6 haftalik hamileyim doktora gecen hafta gittiğimde 5 cm yani büyük bir kistim olduğunu söyledi yumurtalıklarımda hamileliğini insallah olumsuz etkilemez takip edicez dedi boyle bir şeyle karşılaşan oldu mu
gokcek07 Ilhanasiye45 4 tane kistim var 2 si çıkolata ve büyük yetmez gibi gebelik kisti de oluştu endişe etme Rabbim in izniyle bir sorun olmaz ☺️
selinerkc Ilhanasiye45 merhaba hamile olduğumu öğrendiğimde 4 haftalıktım ve kistim 2 cm civarındaydı 2 hafta sonra yani 6 haftalıkken kistim 7 buçuk cm e kadar çıktı kontrolleri daha sık yaptı ama endişe etme demişti doktorum şuan 12+3 teyim ve kistim 5 cm e düştü zamanla düşücek diye beklicez dedi etkilicek tek noktası sanırım doğum olucaktır eğer yok olmazsa sezeryan yapıp onuda alırım demişti bana ama her hamilelik farklı biliosun kongrolleri aksatma yeter.. ben o yokmuş varsayıp öle devam ediorum sende içini ferah tut inşallah sağlıkla gelicek bebişin 😊😊
Tilanur Ilhanasiye45 bende 7 haftalık hamileyim bana da 24 milim buyuklugude bir kist var ama erir zarar vermez takip edelim dedi birde yumurta var dedi ama korktum inşallah sağlıkla kucağımıza alırız 🙏
Ilhanasiye45 selinerkc gerçekte içimi cok rahatlattin insallah senin bebisinde saglikla gelir cok teşekkür ederim bisey daha sormak istiyorum senin agrin oluyor mu benim ikinci hamileligim ilk hamileligimde hic agrim olmamisti bunda cok fazla agrim oluyor
selinerkc Ilhanasiye45 kusura bakma yeni gördüm mesajını evet ağrım oluo hatta son kontrole gittiğimizde şiddetli ağrı şikayetiyle gittik ve 8 cm olmuştu kist ve aşağıya doğru kaymıştı idrar kesesinin yanına progestan fitil kullanıorum 3 hafta sonra diğer kontrol ama ağrımız şimdilik yok çok şükür fitil çok rahatlatıo beni hateketlerime dikkat ediorum birde inşallah sen güzel haberler almışsındır kistle ilgili 🙏🏻🙏🏻
Ilhanasiye45 Kistim hala ayni büyüklükte büyüme olmadığını söyledi doktor ani hareketlerimde agri cok oluyor takip edicez dedi doktorum insallah sorun olmaz cok teşekkür ederim 🙏🏻