M-s12 Hanımlar merhaba 11 haftalık hamileyim normalde midem bulanır ama kusmam bu sabah sarı su kustum neden acaba doktora gitmem gerekirmi bilen varsa yazabilirmi lütfen
Hullyaa M-s12 ben 4 ay boyunca kustum canım safra suyu o aç karnına olduğun için geliyor endişelenme ☺️
Edanur_140 M-s12 bencr gerek yok ben her sabah ac karnina sari kusuyorum daha 5 dk once kustum safra kusuyosun endiselenme 🥰
Umrankalkan M-s12 bende çok kusuyordum canım hatta 3:5 ayıma kadar sarı sarı köpüklü gibi hafta asit gibi o acı su sabahları oluyordu genelde normal bnce
ElifLinam Canım ben de az önce kustum çünkü aç karna kusunca o renk kusuyorsun hıc korkma bak ben 5. Aydayım hala geçmedi 😬😬😬😬
mom101 M-s12 korkma safra kusuyon normal ben 39+4-üm hala sabahları dişimi fırçalarken kusuyorum safra kusmasam rahatlayaməyorum
ebr-89 mom101 ya aynı şey bana oluyor biliyor musunuz dilimi fırçaladım dişlerimi de fırçalayacaktım su içecektim sabah dilimi fırçalar fırçalamaz çıkardım sapsarı su boğazım falan yandı hatta kırmızı kırmızı minik kan da vardı sanki
Emine46- M-s12 bende 11. Haftaya yeni girdim çok endişelenmiştim senin gibi midem bulanıyordu ama kusmuyordum kustum sarı bir su aç karnına elim felan terledi böyle ateş bastı oluyormuş korkma 🌸
sntn M-s12 midede bir şey olmadığı için mide suyunu safrayı kusuyorsun bende çok kustuğumda geliyordu
Kaderozy M-s12 evet açlıktan genelde safra kusulur ben çok yaşıyorum onu ya sarı ya yeşil oluyor korkucak birşey yok aç kalmamaya bak