sntn Ceydaguzelerr 17-18 de felan hissettim şuan 19+2 sert hareketlerini eğer elim karbondaysa bazen dışardan bile hissedebiliyorum
Susaminannesiii Ceydaguzelerr 21 bitmişti net hissetrigimde ve ilk gebeliğim. Kilolu da degilim. 20 den sonra net hissedersiniz. Öncesinde hissettim diyen ilk gebelikler genelde benzetiyor
Susaminannesiii 20 ye kadar yolu var yazmıslar tam tersi ilk gebelik için 20-24 arasınsa bekliyor doktorlar. 20den önce ilk gebelikte cok zor. Tam anlamak mümkün degil yani. Daha cok vaktiniz var
Tugbaslan3458 Ceydaguzelerr suan 18. Haftamdayim son 2 haftadir oynama basladi simdi elimi koymadan karnıma attığını hissediyodum ilk basta hissetmek için elimi koyup bekliyodum yani 16. Haftanın ortasi
DaisyMom Ceydaguzelerr tam hatirlayamiyorum ama 18 de felan net hissettim ikinci gebeligim.Suan 23+4 gunluguz bazen 1 saat boyunca hic durmuyor kipir kipir sert tekmeleride oluyor disardanda gozukuyor.Ama her gebelik bir olmuyor iste kimisi erken kimisi daha gec hissediyor.Sizin bebis biraz daha buyusun kendini belli edecektir 🥰
Mom103 Ceydaguzelerr bende hic hiss etmecek haftaya gelmedim. Suan Rabbim nasip etdi 13 haftalik hamileyim. Ama ben biliyorum en erken 18 19 da boyle hafif kalp atimi gibi hiss edenler oluyor. En iyi 20 haftadn sonra hiss ediliyor . Rahat olun birde ilk hamileligi olanlar gec hiss ediyor diyo doktorlar
ADamla 16 haftalıkken küçük küçük hissetmeye başlamıştım şimdi 20 haftalık olduk ve tekmelerini çok net hissediyorum 🤗 ilk gebeliğim
Mom092 Ceydaguzelerr 15 de minik minik seyirmeler oluyodu disardan gorunmuyodu doktoruma sordum hissedersin bebistir o dedi sonra 18 de pırıltılar oluyodu 24 ten sonrada bizzat vuruyodu dışardan gorunuyodu minnosum😂