Ben geçen gün post açmıştım ama kimse yazmadı. 3 .gebeligim benim 2 oğlum var kızıma hamileyim ilk ikisini yüzyılda yaptım. Gerek kalabalık olması Gerek de doktorların ilgisizliği bakımı kötü. 5 ten sonra ulaşamıyorsunuz nöbetçi dr bakıyor gece gelmek yok sürekli msj atıp bişey soramazsınız. Neyse gelelim şimdiki hastane seçimime pendik çarşıda şifa hastanesine gidiyorum. Ufak bir hastane fakat dr nihan özdemir mükemmel bir bayan 7 24 ulaşabiliyorum gece gündüz akşam kesinlikle kendi hastasi için hastaneye geliyor. Henüz hastanenin odalarını ebelerini vs bilmiyorum ssanırım ufakmış odaları fakat olsun önemli olan dr. Tabiki hastanr olarak yüzyılın kapasitesi ile karşılastirilamwz yoğun bakımları ameliyathaneleri vs.o bakımdan da içim rahat konuştuk doktor hanımla emsey ve yüzyıl ile anlaşmamız var herhangi bir yoğun bakım durumunda ücretsiz yönlendiriyoruz dedi kafamdaki tüm sorular gitti böylece .. ayrıca benim için fiyat muhim değil fakat 90 100 tl gibi bir muayenesi var çoğu yerden uygun henüz doğumu konuşmadım ama 1500 civarlarında sanırım normal doğum. Tavsiye edermisin derseniz dr u kesinlikle ederim. Hastane hakkında benimde bir bilgim yok orada doğum yapan birileri varmıdır bende araştırma içersindeyim. Ama pandemiden ötürü hastanede uzun kalmıyorsunuz ziyaretçi vs olayı yok zaten o yüzdende bir önemi yok bence. İyi geceler:)