Mollarca Kızlar merhaba GEce 3ten beri sağ böbreğimin de şiddetli bir ağrim var yaşayanlar oldu mu acaba ? Gecici mi gebelikte normal mi yoksa hemen doktora gitmelimiyim ?
Busra34ybg Mollarca doktora gitmelisin benim ağrım yok ama yaptığım idrar testinde kan görünce doktor detaylı baktırmamı söyledi ve sağ böbreğimde kum görüldü bebek büyüp baskı yaptıkça ağrın olur dedi ve 3 ay sonra kontrole gel dedi eğer taş yada kum döküyorsan önlemini al böbrekler bebek için çok önemli geçmiş olsun
Deletedmom412 Mollarca bendede oldu yatamadım geceler oldu bende böbrek genişlemesi vardı 2 hafta önce stent taktırdım bebeğe baskı yapıyordu ve böbreğim zarar görmeye başlamıştı artık
Mollarca umran_akdogan1 acık cok sukur zaten önce böbrek olarak anlamadım suyu bol içtiğim için ama demekki yeterli değilmiş
Gokmer Merhaba, 23. Haftamdayım. 10 gün sağ böbrek ağrım oldu. Sağ tarafıma bile yatamadım. Soluma yatınca rahatlıyordum. Doktora daha gitmedim 3 gündür kendiliğinden ağrım kesildi. Yarın muayenem var , doktor ultrasonda bakacak.
Deletedmom412 Mollarca kesinlikle gitmelisin önlemini önceden alırsan daha iyi olur senin için iş işten geçtikten sonra çok pişman olursun ben iyi ki gittim 🤲 şuan 30+1 böbreğimde sıkıntı olduğunda 23 haftalık gebeliğim vardı
Mugee09 Mollarca ya benim de solum yıllardır ağrıyo. Doktorlara gittim beyin cerrahi dedi senin belde sıkıntı yok böbreğe git böbreğe gittim senin böbrekte sıkıntı yok ama hala sol belim çok ağrıyor böbrek mi bel mi bı çözemedik 🤷
Mugee09 Mollarca gebelik den hemen önce çektirdim ultrasyon böbrekten birsy çıkmadı anlamadm bende ağrı nedenini🤷 Enfeksiyon bende de bu ay yeni çıktı şimdiye kadar yoktu bol su içiyorum antibiyotik kullandm duzelmsti yeni bakalım ne olck
Mollarca Doktora gittim cok sükür kızlar enfeksiyon dedi doktor cuma günü kültür sonucum cıkacak ve ürolojiden böbrek ultrasonu cektirecegim ve bol su önerdi inşallah birsey cıkmaz .
ayazmoms41 Mollarca canım geçmiş olsun doktora görün benim sol böbreğim çok ağrıyordu kıvranıyordum resmen. Sol böbreğim de hafif büyüme görüldü
ayazmoms41 Mollarca geçmedi ki arada ağrılarım oluyor son haftalar da olduğum için çok fazla büyüme yok. Doktora gidin belki serum felan takarlar çok su için
Mollarca ayazmoms41 gittim bugün cuma ultrason dediler bakalım hayırlısı inşallah aynen bol su içiyorum