Freedom01 Eminedgds canim merak etme sud dogumdan 3 gun sonra geliyor. Ondan once gelen sut mayasi ve bebek icin cok onemli bir qida. O zaten bebege yetiyor. Sabahdan artik yavaw yavaw sutun gelmeye bawliyacaktir. Bu arada hayirli olsun.sag salim buyutun yavrunuzu InwaAllah 🌺
rodin123 Eminedgds benimde uzun uğraşlar sonucunda geldi sütüm en çok etkileyen doktorum sütümün gelmedigini öğrenince yanına gelip sıcak su torbasi yada sıcak birseyi tam göğüs ucu değil de ust bölgesine tutmamızı istedi o sıcaklıkla geldi bol bol su iç çok fazla da emzir gelmiyor deme o çocuğun ağzına illaki birseyler gelir çocuğun acikmasina da fırsat verme sen sürekli emzir sağmakla bile bir değil çocuğun emmesi onun emmesi daha güçlü değil o tükrük salgısı senden ki annelik hormonu yetiyor birbirine
htcedgn Eminedgds sıcak duş çok iyi gelir🌸 hem rahatlatır hem de süt gelmesine yardımcı olur🌸 bol bol sıvı tüketin, kayısı vs komposto tüketin, dut kurusu,erik kurusu yiyin. Ve rahat olun🌸🌺 gelir inşallah sütünüz🙏🏻🌸
E_A1121 Eminedgds bol bol emzir sıvı al bide humananın emziren anneler için çayını kullanmıştım faydası olmuştu onu tavsiye edebilirim
Gulsahkyc Gelmiyorsa gelmiyordur neden bu kadar stres yapıyorsunuz anlamıyorum . Yok 3 gün sonra gelirmiş yok bilmem ne bak kardeşim vücuda göre değişiyor. Normal doğum yaptım 1 hafta sonra geldi Arkadaşım sezaryen doğum yaptı o gün geldi. Böyle şeylere takılmayın . İnan 2 sene emzirdim 2 ayda bir hasta oluyor bağışıklık hikaye 😁😁 Mama var Allahtan aç kalmıyorlar
Eminedgds Ayberk_Alper aldım canım doğumdan bir hafta önce kullanmaya başladım ama bilmiyorum hala da içiyorum 🙄
AselinAnnesi12 Eminedgds benimde 3 gün sonra geldi sütüm ondan önce gelmesinin sebebide bence kesinlikle yorgunluk ve ameliyatın verdiği ağrılar sancilardi bir gece 4 5 saat aralıksız uyudum o gece annem baktı çiçek kızıma zaten mama veriyorduk annem maması verdi bende biraz uyuyup dinlendim enerji topladım sabahında güzel bir banyo yaptırdı annem ve o gün geldi sütüm çok şükür . Sizede tavsiyem dinlenin uyku uyumazsaniz asla gelmez bol bol su meyve suyu ve günde bir bardak mutlaka rezene bende bunlar çok çok güzel süt yaptı 😊