Filizulucay Merhablar 19+4 haftadayım hafif bir nezle geçiriyorum ama burnum tıkandı varmı bu tarz sorun yasayan ne kullanabilirim 🤦🏿♀️ Yedigim seylerin kokusunu duymak istiyorum artık
Bussrayaren Filizulucay bende çok fazla yaşıyorum doktorjm gebelikte olabileceğini söyledi eğer artarsa KBB ye danışıriz dedi eczanelerde serum fizyolojkler var ya onu yada tuzlu su yapmamı önerdi tıkanıklığimin geçmesi icin
Sultan_Kocyigit03 Filizulucay canım ben yarı yarıya sulandırılmış sirke çektim burnuma anında açtı nefesimi hemde gargara yaptım çok çabuk atlattım baya faydasını görürsün yakmıyor
Fatma2277 Filizulucay Toros nanesi diye bir şey var yağ gibi, aktarlarda falan bulunabilir, ondan alıp elinizin üstüne bir iki damla damlatıp koklayinca burunu acıyor genelde. Fiyatı 10-15 TL arasında
Busra34ybg Filizulucay ben sürekli nezle gibiyim gebelik riniti deniyormuş bu duruma okyanus suyuyla rahatlıyorum anca yoksa gece uyurken boğulacak gibi hissediyorum
Defdef22 Fatma2277 bu bağımlılık yapıyormu peki sürekli mi kullanmak lazım ben hamile değilim ama hemilelikten kalma burun tıkanıklığım var burun damlasına bağımlı oldum resmen günde 100 kere burnum tıkanıyor nefret ettim artık ya
Sultan_Kocyigit03 Filizulucay çay bardağına yarim sirke yarımdan az su koydum ilk önce gargara sonra abdest alır gibi burnuma çekip afedersin bosalttim bende üzüm sirkesi vardi hemde yaptığımdan beri kolay kolay balgam attırdı genizime akıyordu geçti şükür
Bussrayaren Filizulucay gebe kalmadan önce kullanıyordum ama gebe kaldiktan sonra hiçbir ilacı doktoruma sormadan kullanmıyorum
Bussrayaren Filizulucay 1 su bardağı hazır suyu kaynatıp soğuduktan sonra 1 çay kaşığı silme tuz 1 çay kaşığı silme karbonat karıştırıp bunu burnuma damlatiyorum