gmze1612 https://imgyukle.com/i/IcRKgM Kızlar bu nst testinin sonucu 37+2 günlük hamileyim doktor bebek kanala inmediği için kasımın 5 ine sezeryan günü vermişti ama bugün bu sancıları görünce daha erken gelir bu bebek dedi anlayan bi bakar mı cok mu yüksek birde sancı hissetmiyorum ben. Nst de sancınız cıktıktan ne zaman sonra gercek sancıları hissettiniz
Cheerfulmom gmze1612 evet sancıların bir tık fazla çıkmış. O yüksek olanlar varya dağ şeklinde olmuş onlar hep sancı.
Fxfx gmze1612 ağrılarınız çıkmış ancak düzenli değil.. 2. Gebeliğimde bana böyle olmuştu 36.haftada.. Gününü doldurmaz dediler ancak 40+2 de suni sancı ile doğurabildim🙄🤦♀️🤷♀️
Halimehacin gmze1612 evet sancılarınız fazla çıkmış bebek hareketleri için ne dedi doktor? Onu düşük gördüm. Benimde bebek hareketleri azaldığı için 38+1 de sezeryana alinmistm
gmze1612 Fxfx benim sezeryan olacak canım ama peki daha sonraki nst sonuclarında da bu sekilde sancı cıktı mı hep
Cheerfulmom gmze1612 evet ama haftanız da erken değil zaten endişelenmeyin normal böyle çıkması. 40 I bulmaz sadece bu sancılarla.
gmze1612 Halimehacin bebek hareketi hakkında hiç bişey demedi canım doktor kalp atısı normal güzel dedi sadece
gmze1612 Cheerfulmom benim doktor da bu sancı ile persembe yani ayın 5 ini beklemez dedi gece de gündüz de sancın olur ara direk dedi