Bgs 1 saate yakın sürdü. Deniz hanım perinatolog olduğu İçin tercihim oldu. Yoksa annelerin çoğu ucuz diye radyologlara yaptırıyor. Ama işin ehli gerçekten perinataloglardır. İçiniz rahat olsun Deniz hanım gerçekten çok bilgili ve ilgili birisi. Detaylı ultrasonda kalpte bir ritim bozukluğu fark etti. Kalbini detaylı göremediği için ara verdik kalktım yürüdüm, su içtim. Sonra tekrar başladık. Ritim bozukluğu var ama kalbinde yapısal bozukluk yoktu. Bu arada 19+6’daydık. Eşimle ikimizde sağlıkçı olduğumuz İçin ikimizde fazla kaygılandık bu duruma. Sağolsun kendisi daha biz birşey demeden arkadaşının çocuk kardiyoloğu olduğunu söyledi Etlik doğumevinde. Hemen kendisini aradı, ertesi güne randevu ayarladı. Aynı zamanda geçici bir durum olduğunu doğmadan düzeleceğini ama çocuk kardiyoloğunun görmesi gerektiğini, sonuçları kendisine iletmemizi söyledi. Ertesi gün doğumevine gittik. Arkadaşına muayene olduk. Devlet hastanesi olmasına rağmen o da çok ilgiliydi. O da detaylıca anlattı. Doğuma kadar düzelecek dedi. Raporları Deniz hanıma ilettik içimizin rahat olmasını söyledi. Sonra bayram dönüşü İzmir’e dönüp takiplerimize burada devam ettik, yaşadığımız yer burası olduğu İçin. Nitekim 26. Haftada son buldu ritim bozukluğu. 😊 uzun lafın kısası tavsiyemizdir. İlgili olduğunu anlayın diye tecrübemi anlattım. Hakkında gerçekten az yorum vardı.