Bgmky 1 haftadır burnuma mis gibi benzin , mazot kokusu geliyor . Derlerdi de inanmazdım demek oluyomuş 😕 Petrole gidip böyle koklayasım geliyor 😂😂
Anchores Bgmky Yaş mayayı yemek istiyorum 😃😀 hatta ucundan tadına baktim midem mayalanacak diye ödüm koptu 😀😀
Rmeysa_1661 Bgmky ayy kız sus sırf yanımdan şahin tarzında gazlı araba geçsin diye sokağa çıkıyorum 😂😂😂 bir bidon alıp çeksek mi napsak ki keşler gibi evin içinde 😂
Helin2727 Bgmky bende beyaz sabun ve cif bayılıyordum kokularına yemek istiyordum en son beyaz sabunu az bişey ısırdım 😄😄😄
Thsjdn Bgmky toz deterjan toprak sabun 🤣okdr canm istyorki anlatamam zararli bisey olmasa kopurte köpürte yemk istyrmmmmmm😅😅😅
Bgmky Rmeysa_1661 bende kaynanamların binasının içine motor koyuyolar onun yanından geçip geçip duruyorum 😂 yıllar önce bi komedi programında izlemiştim hamile kadının canı tüpgaz istemişti çok gülmüştüm bak başıma geldi 😂😂
Rmeysa_1661 Bgmky ya biliyorum o sahneyi 😂😂 bizim araba da dizel elime diyorum benzinli alsana para sıçıyorum ya ben dedi söyleyince aşerdiğimi sen iyice sıyırdın hayırlısıyla bi çıkaydı iyiydi diyor 😂 bence gel gece petrole kaçalım iki koklarız borulardan
Rmeysa_1661 Helin2727 yapma bee tadı nasıl 😂😂 bende cif koklayıp çaydanlığı ciflerken bi dil attım valla 😂
Bgmky Rmeysa_1661 bende eşime söyledim şöyle uzuuuuun bi tövbe estağfurullah dedi yüzüme bile bakmadan 😂😂😂 Gel çıkalım gece gece kafayı buluruz 😂
Bgmky Thsjdn köpürte köpürte mi 😂😂 ne hallere getirdi bu gebelik bizi 😄 sağsalim doğursaydık iyiydi 😅
Rmeysa_1661 Thsjdn mangal kömürü de dene ben ısırdım ağzım simsiyah oldu 😂 mazot cif ve mangal kömürü bu ay ki favori ürünlerim
Rmeysa_1661 Bgmky göbekleri tokuştura tokuştura bi sağa bi sola vururuz artık 😂 ay gece gece çok eğlendim güldüm Allahta seni güldürsün