Albiina05 sennur26 şu an çok erken canım biraz daha beklemelisin. Benim 14. Haftamda söyledi ama ona bile kesin değil dedi
sennur26 Albiina05 Evet söylese bile kesin olmaz şimdi dimi. Ay çok. Merak ediyorum rüyalarımda erkek görüyorum ama hayırlısı olsun 🥰🥰
Albiina05 sennur26 benim bu hafta da erkek dedi 😊 hep erkek hissettim, rüyamda erkek bebek gördüm şimdi oğluşum oluyor ☺️ 15+4 oldum bu arada
Gulsen4224 sennur26 erkek ise tahminde bulunur ama kız bebekte zorlanma olabilir nadir gösteren kız bebekler 😂🤭
Denizzz88 sennur26 bana 11.haftada erkeğe benziyor dedi. Bugün tekrar gittik 13 haftalık olduk yine %95 erkek dedi
sennur26 Denizzz88 benim kontrollerimi çok uzun tutuyor doktorum 5 haftada bi gidiyorum eğer 12 haftalıkken öğrenemezsem tee 17 haftalık öğrenincem çatlıycam artık meraktan 😂
Dyguklc sennur26 bende 12 de gittim erkek dedi 13 de gittim test sonucunu gostermek içindi ondada kiz dedi 😀 en son bir hafta sonra ogrencez once bi kucuk pipi gordu sonraki ultrasonda yok olmuştu bende cok merak ediyorumm
sennur26 Dyguklc Ayyy öyle de zor ya kararsız kalmak 😂 kardeşime erkek demişlerdi bi doğdu kıız 😂😂 inşallah sizin bebişiniz de gösterir tez zamanda 🥰🥰
sennur26 Denizzz88 oh valla sizinki çok güzelmiş. Çok uzun olduğu için korkuyorum biraz da bişey oldu mu hala kalbi atıyo mu falan diye. Kafamda kurar oldum ama bakalım cumartesi inşallah görücem 🥰
birmelekannesi_ Bugun gittim doktora 13+1 haftalik hamileyim ama ogrenemedim doktor daha cok kucuk erken dedi geci özel hastane ustelik
sennur26 birmelekannesi_ bende özele gidiyorum herkes özel hastaneler git gel yapalım para kazansınlar diye söylemiyorlar diyorlar ay bilemedim valla inşallah görür söyler 🥰
Denizzz88 birmelekannesi_ illaki bi tahmini vardır da söylemiyor ben bugün 13 haftalık oldum ve doktora gittim baya belliydi yani erkek olduğu gösterdi bizede doktor
Denizzz88 sennur26 içinizi ferah tutun hiçbişey olmaz 😊 inşallah cinsiyetini de belli eder merakınız gider