Mugee09 Elifaysu ben daha bu gece 28 oldum Allah a şükür amaaa biran önce 30lara gelmek istiyorummmmm 🥰
Aysnpmk Elifaysu 29+5 ikizlerimden sevgiler😊 kaşıntı, sırt ağrısı, deli gibi tekmelemeleri , uykusuz geceler, çabuk yorulma ve sürekli tuvalete gitmeyi saymazsak iyiyiz çok şükür 😂
Asliahmet Soydaner dune kadar da ben oyleydim cnm dun altan batmalar oluyordu yuruyemiyordum surekli tuvalete gidiyordum kendm bi ilik dus aldim sonra gibegime guzelce bi zeytinyagi surdum. Birde uyumusum oylede guzel cok sukur🤲🏼❤️ uyandim sanki hepsi yalan di suan cok cok iyim cnm Sukurler olsun dun oldum resmen 😔
Soydaner Asliahmet duş alınca rahatlamıyor ama değilmi :) geçenlerde gece öyle zorlandımki sabah dudağım şişmişti yara olmuştu
Yenibebekyeniheyecan Elifaysu 30.1 gun olduk belimde çok agrim var iğne ilaç saatimi bekliyorum uyumak için
Elifaysu rodin123 evet cnm sezeryan olacaksan 38haftalikken sana gün vericekler ozmn sezeryana alacaklar 🤗
ipekipek Kızlar 3 gündür bebek hareketlerini okadar az hissediyorum ki, sanki ilk haftalarda hissettigim gibi okadar cansız güçsüz ve günde bir kaç kere. Aranızda böyle olan varmı acaba ?
Mrs_veterinerius ipekipek kaç haftalıksın benimde 2 gün önce öyleydi ama şu 2 günde eski haşine döndü çok şükür çikolata su meyve suyu iç inşalalh iyidir minoş
Sdymzlm ipekipek benimde öyle 30+5 olduk ama hareketleri çok sakin oda nazlı nazlı. Büyüdükçe dahada artar diye beklerken. Tekme çok nadir atıyor, toplanıyor bir tarafıma sonra yumuşuyor.
Elifaysu ipekipek bazen aslında oynuyor hisedmioruz kumanda köy karnına oynamaya başlar hemen onda görürsün🤗
Gulmuskubraa SUNA16 bende o sorun var bezen diyorum acaba bir şey mi oldu bebesime sonrada tlfon fenerini açıp karnıma veriyim ışığı kiprasmaya başlıyor bunu bana doktorum soylefi