Rabia30-Adem Elifaysu 29+6 olduk şimdiden gece uyumak haram oldu sonrası nasıl olur Allah bilir 😊 ama buna da şükür Rabbim isteyen herkese nasib etsin 🤲❤
heyecanlibiranne_ Tugce1803 ben de 29+4 vallahi. Geceleri de uykum gelmek bilmiyor bir türlü dediğiniz gibi 😊
Elifaysu Lionss rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım 🤲ya ikizmi peki çok zorlanıyor musunuz
Elifaysu Ben iki yastikla uyuyorum ya😒mide tarafına sürekli bişey batıyor ama ne 🤭bilmiorm uyku uyuyamiorm😒
Mrs_veterinerius Elifaysu benimde öyle peki sırttaysa ağrı yapıyorum sırt üstü yatmam gerek nefes sorunum oluyor yan yatsam midem sağlıkla gelsinler bunasa şükür
Gklp_20 Elifaysu 30+6 uykular haram oldu nefes darlığı çekiyorum çok şiddetli gece boğuluyorum sanki uykumda 😭tabii eşim horul horul uyuyo buarada çok sinir bozucu birde sırt ağrıları anlayacağınız geceler gecelr zalım geceler 😭
MaviMasal 29+5ten selam 🙋🏻♀️ Ağrılardan uyuyamıyorum bende. Baskı, bel sırt ağrısı, kasılmalar vs vs bebek kafasını tam rahin ağzına dayadığı için oluyormuş şimdi bacaklarım yukarıda sürekli dinlenme halindeyim dönsün diye