OzelS Happykariner aminnnnnnn 🙏🙏🙏 isteyen herkse versin allahım inanın dua ederken allahım stedeki isteyen tüm arkdaşlarada ver diyorum her gece duamda bunu söylüyorum 🙏🙏🙏🙏
Yenianneadayi2208 Happykariner Hayırlı kandiller canım.Amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Yarın Yasin-i Şerif okuyacağım , isteyenler isimlerini yazsın isimleriyle dua edeyim 🤲🏻🌸
ecemmp- Yenianneadayi2208 canım ece benim adım 4 yıldır bebeğimiz olmuyor bana da dua edermisin rica etsem 🤲
ecemmp- Happykariner kandilimiz mübarek olsun rabbim bu mübarek günde herkese tez günde anne olmayı nasip etsin ici sıra da bana rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah 🤲🤲
Yenianneadayi2208 ecemmp- Ederim tabi etmez miyim Rabbim en hayırlı zamanda bir evlat nasip etsin inşallah canım
Yenianneadayi2208 ecemmp- Happykariner Symsyl Okudum ve her birinize isimlerinize dua ettim.Rabbim kabul eyler inşallah 🤲🏻🌸 Hepinize hayırlı akşamlar 🌺
Zehracik Happykariner Ben sürekli ediyorum her aklıma geldiğinde bebeği hasta olanlar ve bebegi olmayanlar için sizin içinde ediyorum Allah gönlünüze göre bir evlat versin.
Didemmmmm Sermec27 Happykariner 2defa kürtaj olan biri olarak artık ne yapacağımı bilemiyorum ☹️ her şeyi oluruna bıraktım ☹️Rabbim şu mübarek gece de hepimizin dualarını kabul etsin inşallah 🙏 Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın 🙏
Sermec27 Didemmmmm ben bir kürtaj bir de ölü dogum yaptım canım su an tekrardan hamıleyim Rabbime havale ettim rabbim aynı acıyla tekrardan sınamasın bizleri inşallah 🤲
Happykariner Didemmmmm Karamsarlıga kapılmayın nolur Allahtan ümit kesilmez 🙏Şu mubarek gecenin yüzü suyu hürmetine bolca dua edelim inşallah 🙏
Didemmmmm Sermec27 Rabbim sağlık la kucağına almak nasip etsin inşallah 🙏 bende bıraktım artık her şeyi inşallah bir gün bende güzel haberler alırım 🙏