Merve2863 37+6 yım neler yapıyorsunuz ? Bebekle ilgili doğumla ilgili koca bebeklerimizle (Eşlerle) ilgili ☺️
Zuleyhaaysel_ Merve2863 Bi an önce gelse diye bekliyoruz her şey hazır başka yapacak bir şey yok🤷🏻♀️😅😅 sen napıyosun bacım
Beyzabyk Merve2863 35+2 deyiz bizde stres oluyorum bol bol heyecan var korku var hepsini yaşıyorum ağrılar uykusuzluklar hepsi mevcut 🙄eşim sağolsun hep destek oluyor korkularımı stresimi gidermeye çalışıyor o daha heyecanlı her gün akşam şu kadar gün kaldı diye kapıdan giriyor 🥰😄
Prensesimm77 Merve2863 bizde 37+3 üz kızımın gelmesini bekliyoruz biran önce doğsun istiyoruz sabırsızlanıyoruz
Turkerg Son 3 hafta. 37+0 im. Icimden bi ses haftaya dogurcakmisim gibi geliyor ama nasip 😂 Yerleri elimle siliyorum, hergun pilates topu zip zip. Evde hareketliyim surekli. Hayirlisiyla bi doguraydik😂
Merve2863 Turkerg bende her gün iş yapıyorum artık pasta börek yapıp eşime yediriyorum bi ara misafir çağırsam diye de düşünmedim değil bazen çok enerjiğim bazen de düşük mod☺️ Aramızda çok az var ne zaman doğuracaz acaba 😋
Turkerg Merve2863 benim cumartesi misafirim var 😂 bugune kadar calisiyordum zaten evden. 37 haftayla birlikte izne ayrildim. Ben de bazen cok enerjigim, bazen surekli uyusam yetmiyor. Degisik bir hal.
Merve2863 emelbulbul bende öyleydim ama 36 haftadan sonra sanki yorgunluğum mu çıkıyor ne geceleri yine uyuyamıyorum ama sabah 12 ye kadar uyuyorum 30 dan 36. Haftaya kadar deli gibi dolaştım 😕
C_yur Merhaba uygulamaya gore son 25 diyor heycandan artik ne yapacagimi sasirdim son ay cok zor gecti zaten agrilar vs artik sabirsizlikla dogurmayi minigin gelmesini bekliyoruz bian once gecsin zaman🤯