FatoAYKurt Kızlar dün ayrintili ultrasona girdim bebegin sol bibreginde genişleme var dedi doktorum ama gayet pozitif konuştu doğumdan sonra geçer dedi başına gelen varmi
Nrnr FatoAYKurt bende girdim banada söyledi doktorum bi böbreğinde genişleme var dedi Ama endişenlencek bir durum yok takip altında olacaz dedi
TugbaLafci FatoAYKurt canım sorunlar tek başına bi anlam ifade etmiyo mesela kalbinde leke bide böbreğinde genişleme aynı anda olursa o zaman şüpheli duruma giriyo o yüzden içini ferah tut
gizemgnll FatoAYKurt bende de öyleydi cznım doğumdan sonrasına gerek bilekalmadı 28nci haftada düzeldi sadece takip gerekiyor o kadar
Gzdeee FatoAYKurt banada sağ böbreğinde renal pelvis ap çapına 3.3 mm dendi. Doktor ultrason takibi edilecek dedi. Erkek çocuklarında mesane dolu olunca da böyle çıkabiliyormuş. Böbrek genişlemesi ile bu yazdığım konu aynı şey mi
Sumeyyye Canım doktor normal bişey gibi söylediyse olağan bişeydir o zaman takma kafana düzelir dediyse genelde olan bişey demekki düzelir inşallah
Adakus FatoAYKurt 4 boyutlu renkli ultrasona mı girdiniz yoksa standart ultrasonla uzun sure detaylı mı baktı doktorunuz ??
Zhrnc Gzdeee banada 4.9 bi böbreği , 5.0 diğeri dedi Ama erkek bebekler idrarını tutuyo bizim için risk olan grup 10.0 ve üzeri dedi doktorum
Gzdeee Zhrnc evet canım banada öyle dedi doktor, erkek bebekler de böyle çıkıyormuş genelde 😅 benimde sadece sağ böbrekte 3.3 mm dendi
matruskaa FatoAYKurt canım her gittiğinde takip ediliyor genelde bebek çişini tutunca bile öyle göründüğü oluyormus hiç kafana takma
FatoAYKurt matruskaa evet takip dendi ilk defa başıma geliyor ne blym endiselendim Allah tum yavrularimizi korusun
Buketali FatoAYKurt benim arkadaşta aynı sorun vardı ama başka doktora gitmiş o da bir sorun yok demiş başka doktora da gidebilirsin