Anchores Gzl_Anne Bence olur sıcak su tansiyonunu etkiliyebilir ve sıcak su iyi gelmez mikrop kapma ihtimalinde yüksek hamam gibi sıcak su havuzlarına vs girmemende fayda var yinede araştırın isterseniz
Sermec27 Gzl_Anne evet bebek için iyi bir sey değil sıcak su hatta doktorlar cok sıcak suda duş almayı da önermez 🥰
1PrensAnnesi Gzl_Anne gebelikte hamam bile yasaktır havuzda aynı şekilde sıcak su rahimi yumuşatıyor hemde mikrop yuvası sadece deniz serbest
Gzl_Anne Tugce1803 Anchores Sermec27 peki normal havuz için bilginiz var mı termale gideceğim ama kararsız kaldım normal su sıkıntı olur mu acaba
Anchores Gzl_Anne İnan benimde çok ihtiyacım var bütün kaslarım kemiklerim agriyor havuza girip kollarımı açıp rahatlamak istiyorum masaj yaptırmak istiyorum vs vs ammaaa yapamıyorum 😁 bebislerimiz için sabredicez
seday93 Gzl_Anne termal sıcak su asla gitmemelisin havuzada girmemelisin gireceksen deniz tercih et ama havalar soğudu bebeğin için bu planı ertelemelisin . Duşta bile sıcak su yerine ılık su ile duş almalısın
sue92 Sıcak su zaten zararlı herkes söylemiş zaten bunun yanında korona sebebiyle havuzlar da tehlikeli diye biliyorum🙁
Durukusunannesi Anchores ben duşa giriyorum ılık suyla eşim masaj yapıyo çok iyi geliyo canım deniyebilirsin 😊