Umutt22 Misafir- korona için test yaptırmaya gittiğimde öğrendim aynı adet belirtileri olduğu için aklımdan geçmiyordu bile üç haftalıktı öğrendiğimde 😄
Dyguklc Misafir- bende 3 haftalikken farketmistimmm simdi 14+3 ya hicbisey yoktu daha bakildigjnda simdi bi seftali kadariz gun gun mucizeye sahit olmak cok guzel allahim burdaki butun bebek bekleyenleri ve isteyenleri yavrularina kavustursun
FatmArslanBolat Seher112 2 haftalık derken daha yumurtlamanız yeni olmuş oluyor döllenme olmamış oluyor nasıl öğrendiniz😅😅😅
Seher112 FatmArslanBolat ayın 8 de ilişki oldu 18 de test pozitif çıktı benim döngüm kısa 30 değerle öğrendim 2 haftalıktı 5 haftalık oluncada dr gttim
Misafir- FatmArslanBolat benimde şu an 3 haftalık bi hafta önce öğrendim yani 2 haftalıkken oluyo yani
Umay05 Çok düzenli regl oluyordum ilk 1-2gün gecikince evde idrar testi yaptım negatif çıktı 3.gün kan verdim sonuç pozitifti 🥰 2.5haftalıktı öğrendiğimde
Rabia30-Adem Misafir- ben 3 haftalıkken öğrendim gece 00:00 da 30 haftaya gireceğiz hayırlısıyla Rabbim sana da nasib etsin ınşallah 🤲🤗