Busra1661 Yıldırım doruk hastanesi doktorunuzdan memnun musunuz doktor tavsiyeniz var mıdır ?(acil yardım )
Bmom Busra1661 embiye yılmaz duydum çok iyiymiş ona alicaktim ama yoğundu vermediler mecbur hastane değiştirdim hastaneyi pek beğenmiyorum çünkü
KayBus Busra1661 hastane dışında özel muayehane olsun istersen fsmde senem alkan akalın var şahsen çok güzel ilgilenen tatlı dilli bir doktor. Kendisi benim de doktorum olur.
Busra1661 Peki onun haricinde. Acilden vs hic gittiginiz bi baska bi doktor varmıydı acaba ben. Doktorumu degistirmek istiyorum da tavsiye almak istedim 😔
Selen4sen Bmom bende bursadayım özel hastane arıyorum nereye gidiyorsunuz memnun musunuz yeni hastaneden
Nisa_Aras Selen4sen benn Osmangazi aritmeye diyorum doktorum bayan. Özlem hanım çokta memnunum tavsiye ederim..
Busra1661 Teşekkur ederim fikirleriniz için bende doruk hastanesinde bi embiye hanımı cok duydum bide şeyma dogan basturk doktoru duydum bu hafta detayli ulturasona giricem ve doktorumu da degistirmeye kesin karar verdim ondan dolayi fikir almak istedim ..🙂
Busra1661 Birde arkadaşlar sizlerin ultrosan kagitlarinda kendi domtorlariniz ismimi yaziyor acaba ??