Fundasevgi25 Arkadaşlar burada yeniyim ve bu benim ilk hamileliğim, kusurumu bağışlayın ama benim.bi sorum olucak tecrübeli annelere..tabi sormakta biraz güçlük çekiyorum ama sorcam hamileyken bikini bölgesi temizliğinde ne kullanmayı önerirsiniz?
Sulenur06-19 Fundasevgi25 valla canım ben hep jilet kullandım ilk aylarda ağda yaptım ama ileriki zamanlarda karnım büyüdüğü için hiç bişey göremedim kuaföre de gitmek istemedim ve adet olamadığımız için acı iki katına çıktı. Dedim böyle olmucak jiletleyim bari 😁😁 mecburen jiletliyosun😄
mercimeginanne Fundasevgi25 en temizi ve uzun süre rahatlık sağlayan ağda ben ağdayı öneririm sana kendin yapamazsanda kuaföre git
Aysbabe Fundasevgi25 valla bn kendimi bildim bileli hep ağda yaptım hamileliğimde de aynı şekilde ağdayla alıyorum cnm
Bedi ilknr_ylmz94 bu eldivenle almayı nasıl beceriyorsunuz hiç beceremiyorum sanırım ben beceriksizim 😁
zeyzey95 Fundasevgi25 ağda da çok canım acıdığı için jilet kullandım ama ağdaya alışık olsam kesinlikle ağda yaptırırdım onun dışında tüy dökücü falan kullanılmıyor bilgin olsun normal cımbızlı epilasyon aleti de kullanabilirsin
Durukusunannesi Fundasevgi25 ben lazere gidiyodum yarım kaldı ama epey azalmıştı kalanları da jiletliyorum 2 hafta temiz kalıyo
Sultan_Kocyigit03 En çok normal yoldan bebek gelirse diye korkum benimde ilk gebeliğim hiç tecrübem yok pis yakalanmaktan korkuyorum şahsen 🙈🙊
Melike145334 Sultan_Kocyigit03 benim 3. Gebelik hep ağda yaptırırdım ilk doğumdan sonra dikişler yüzünden fobi oluştu çok büyük hata yaptım ve jiletle aldım sonra ıkıncıye hamıle kaldım sancı erken geldi ve eşim banyoda temızledi jıletle doğuma gıttım sonra zaten şimdi aynı şeyi yaşamamak ıcn ağda yapıyormuş yarm yamalak cnm yanıyor dudak kısmı çok acıyor kalıyor hep 😭
Sultan_Kocyigit03 Melike145334 ağrınız olduğunda nasıl dayanabildiniz ağda yaptırmaktan korkuyorum kasılma olduğu için normal de yakalanırsan ne yapacam bilmiyorum en iyisi doğuma az kala 2 güne bir temizlenmek
Zerin1234 Melike145334 dudak kısmını gerdiğiniz zaman daha çok rahat alınıyor böyle üstten ta dudaklara kadar ağdayı sürün hatta anüse kadar biraz sırt üstü uzanın gerdirin birden çekin acı hissi o kadar fazla olmuyor ve birden temizleniyor
Zerin1234 Fundasevgi25 ben Ağda kullanıyorum 36 +4olduk zor oluyor ama karşıma ayna koyarak Ağda mı yapıyorum çok rahat oluyor tüyler ayda bir geliyor
Bedi Fundasevgi25 ben makineyle alıyorum 3 hafta rahat temiz oluyor sonra çıkmaya başlıyor ayna karşısına geçiyorum mecbur yoksa görmek mümkün değil