Merve135 Kızlar merhaba cuma günü hamile olduğumu öğrendim son adet tarihim 19 eylül bu gün kan testi verdim ve beta hcg 313,5 çıktı bu değer düşükmü sizce?
Gamiiiii Merve135 canım betanın değeri önemli değil 2 günde bir 2 katına çıkması gerekiyor. Yükselmeyi takip et tahmini 1 hafta sonra kese gözükür
Melisahinn Merve135 geç döllenmeden kaynaklı olabilir belki iki gün sonra tekrar ver hcg değerin iki katı yada en az %70ine çıkması gerekiyor canım :)
Denizin Merve135 canım hayırlı uğurlu olsun hamilesin bhcg değerin en aşağı %50 den %60 dan yüksek olması ve ortalama 2 kat arttığı sürece sıkıntı yok , son adet tarihim : 21 eylül 21 ekim bhcg değeri : 182 23 ekim bhcg değeri : 408 25 ekim bhcg değeri : 761 27 ekim bhcg değeri: 1166 son adetin birinci gününden itibaren hamilelik haftam : 5hafta1 günlüğüm
THalimeee Merve135 tecrübeli biri olarak düşük gibi gözüküyor ama tabi yumurtalamana baglı inşallah yükselir
Melisahinn Denizin aşşağı yukarı aramızda bi kaç gün var 18 Eylül’de benimdi keseniz gözüktümü ne durumdasınız
Sermec27 Denizin canım doktor değerlerin hakkında ne dedi sanki az artış var gibi bugunkü değer en az 1500 lerde olması lazımdı az cıkmış sanki
Denizin Melisahinnmaşallah inşallah bizde kucagımıza alırız bebeleri, bu arada hayır canım dokto ayın 22 sinde 2 hafta sonra gel dedi , sana ne dedi ? Senin nasıl cıkto bhcg değerlerin bana yakımöı.
Melisahinn Denizin ilk cuma günü verdim 2996 çıktı pazartesi günü ise 4697 idi karından keseyi gördük ama çok yukarda dedi haftaya tekrar gideceğiz bakalım hayırlısı ne olcak merakla bekliyorum 🤭
Denizin Sermec27 canım kendi doktoruma görunmedım 22 sinde 2 hafta sonra gel dediği için ama 29 u perşembe günü gidicem , fakat 5 hocadan 3 ü iyi 2 si az artmış dedi bu kadar , Allahıma bırakıyorum artık canım hakkımda hakkımızda hayırlısı olsun Allah yürü kulum derse yürür hamileliğim
Sermec27 Merve135 canım yumurtlamaya bağlı gec yumurtlama olmuştur yani gec döllenme büyük ihtimal benim adet tarihim 26 Ekimdi 25 ekimde kan verdim 794 cıktı ama ben baya erken yumurtladım bu ay ama degere göre hamilesin 2 günde bir 2 katı artması gerekiyor hayırlı olsun
Sermec27 Denizin kesinlikle öyle canım inşallah hayırlısıyla keseyi görürsün Allahın izniyle bende cuma günü keseyi göreceğim Allah nasip ederse inşallah 🤲
Birgull37 Merhaba benim de son adet tarihim 18 eylul 20 ekimde gunum ıkı gun gecınce test verdim 548 cıktı 7 gun sonra bugun tekrar kan verdim 8446 cıktı sizce nasıl iyimi kese gozukuyo suan sadece bebek icin 10 gun sonra gel dedi doktor
Sermec27 Birgull37 gayet güzel artmış kese de gözükür kese 3000 üstü olunca gözüküyor zaten bende cuma günü keseyi göreceğim Allah nasip ederse 🥰 🤲
Birgull37 Sermec27 kese ye gore 5 haftalık kucuk dedi ıste doktor 10 gun sonra gel dedi ınsallah sag salım alırız hepimiz kucağımıza yavrularımızı🤲
ceydaelcik Benim de son adetim 18 eylül, 21 ekimde kan verdim beta hcg değerim 1000 çıktı, dün ultrasonda keseyi gördük ama kalp atışı henüz duyamadık 2 hafta sonra tekrar gel dedi doktor
Birgull37 ceydaelcik Aynıyız sen benden bi gun sonra kan vermişsin canım sadece bana da oyle dedi doktor 🤲😊