Bhrszr biz 10+2 🤰🤣❤️🥰 Şafak 208😂🤣 sizde durumlar nasıl bulantısı devam eden var mı?😞🤰 bende sadce sabahlar oluyor hala ne zaman geçer acaba?🤔
Bhrszr Hayatuysal34 bitmiş gibi gibi 🤣😂🥰 rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Bebişilerimizi inşallah hepimize 🥰🤲🏻🤲🏻
gokcek07 Bhrszr 39 dayım şafak 5 nasipse Rabbim hepimize sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin ☺️ ilk 4 ay bulantı ve kusmadan dolayı su bile içemedim, hatta 3 kg verdim ama çok şükür geçti gitti, Allah bu yolda olanlara yardım etsin
Bhrszr gokcek07 amin inşallah benimde çoktu ama biraz biraz geçti önceleri gün içinde ağır bi koku olunca bile bulanıyordu şimdi sadce sabahları oluyor inşallah oda zamanla gider güzel bir hamilelik geçiririm ❤️🥰🤲🏻🤰
Eliff66 Bhrszr son 41 💙👶sezeryan olursam 32 rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip ettisin inşallah 🤲❤
Beyzabyk Bhrszr 35+2 son 24 gün hayırlısıyla 🙏🏻🥰 ben pek mide bulantısı çekmedim hafifti sadece sabah kahvaltı yapana kadar oluyordu 8. Haftamda da kesildi zaten
Halitim 35+2 haftalık benimde.. dogum zamanım henüz net değil bakalım haftaya gidicem doktora belli olur heralde kesin olarak😍
Ftmaydn Bhrszr merhaba ben 18 haftalık oldum hala ilaç kullanıyorum ilaç kullanmadığım gün midem çok bulanıyor maalesef:)