Balkuzu01 35 haftalığım Doktoruma 2 kere gittim 2 sinde de renkli ultrasondan bakabilir miyiz diye rica da bulundum 2 sinde de göstermedi.Yan profil olduğunu söyledi. Bir daha ki sefere gittiğimde nasıl isteyeyim ki bana 4d ultrason resmini göstersin 🤔
Babyy1S Balkuzu01 özel ise açık açık söyle o kadar para veriyorum 1 tane renkli fotorafı yok diğer hastaneler veriyr sizin cihazdamı sorun var diyin benm doktorum bir de renkli bakalım diyor ben demeden sanki kendi cihazları çok sacma vermek durumunda
Balkuzu01 Edizinannesii renkli ultrason istedim merak ediyorum vermedikçe. Gecistiriyor yan durmus diyor Ne yapayim ki versin
Balkuzu01 Tugce1803 bilmiyorum bu sefer de yandan poz verdi diyecek gini2hissediyorum doktora gidesim gelmiyor öyle yaptığı icin😕
Edizinannesii Balkuzu01 ne saçma ya o zaman boşa para veriyosun ben 18. haftadan berioglan yüzünü gösterdikçe ben demeden doktorum veriyor alıyorum. Şuan 34.haftadayım Kaç haftaliksin bilmiyorum ama doktor değiştirmeyi düşün derim.
Babyy1S Balkuzu01 bugun muaynem vardı benmkinin yuzu de gozukmuyordu elini yuzune hatta ayagini yuzune getirmisti doktor biraz ugrastı yuzunu cekebilmek icin siz uygun bir dille yine söyleyin istese verir pozisyonu uygunsa
Aysbabe Bu özel hastanelerde renkli ultrason icin ayriyetten para ödenmiyor dimi muayne ücretin icinde mi oluyor
Tubasahra Balkuzu01 Kızımda doktor renkli ulturasonla göstermişti resim vermemişti resmini çekebilirsiniz demişti.Suan 12. Haftasından beri her muaynede bakılıyor ve resim veriyor.Doktorun tercihine kalmış galiba.Ancak direk söyleyin yani bir resim verirmisiniz veya ben çekeyim die.Muayneye giderken de çikolata veya vişne suyu içerseniz bebeğiniz hareketli olur.
ArasisMom Balkuzu01 Çok ilginç ben ilk baştan beri renklide de normalde de gösteriyor. Hatta 8.haftada bile renkli gösterdi net görelim diye şimdi 31 haftalığız yine yüzünü ellerini ayaklarını renkli gösteriyor ve renkli fotoğraf veriyor. Fotoğraf kağıdına baskı olarak veriyor hatta normal ultrason fotoları hariç
Balkuzu01 ArasisMom bende öyleydim her gittiğimde renkliyi gosterirdi doktorlar ama 2 seferdir gittiğimde vermiyor. Yan poz vermiş belli olmuyor diyip çıkıyor. Ama renkli ultrasona bile bakmadan öyle diyor insan haliyle sinir oluyor Gecen sefer gittim istememe rağmen vermedi yan poz vermis dedi.2 gün moralim bozuk gezdim🤕🤕