Hilal_25 Sedahsnerdl 38+3 haftalığız zaman yaklaştıkça korkularım artıyo Allah hepimizin yardımcısı olsun tek sancıda kurtulalım inşallah kolay değil canından can çıkıyo ilk hamileliğim ne yapmam gerektiğini nasıl ıkınmam gerekiyo onu bile bilmiyorum 🤷
Seymaa88 Hatice1207 bizde 36+ 2 yiz birimde bugün kontrolümüz var ve erken dogma riskimiz var suyu azalıyor insallah sağsalim alırız kucağımıza sizinle aynıyız.uygulama benim de 26 gösteriyor
Evlatkokusu3421 Urazannesi benden önce doğuracan olmadı şimdi ama 😂hayırlısı ile gelsin kuzucuk sen mi istedin sezeryan
Urazannesi Evlatkokusu3421 ay Yok be 😂 bizimkinin gelişimi önden gidiyor da kafası çok büyük benim de çatım dar doğum kanalına inemiyor mecbur. Ama bu işler belli olmaz bakarsın bugün yarın sen doğuruverirsin 😂😂
Lalammm Kizlar bugun gobegimde cok acima var resmen gobek deliginin oralar acio sizlerde varmi boyle bir durum 36+2 yiz. Canim yanio yani resmen bide tas gbi orasi hareket edio kizim elimle ovaliyrm karnimi haeeketlrnio
Evlatkokusu3421 Urazannesi ayy hayırlısı ile doğsun. Geçmiş olsun canım inşallah sağlıklı şekilde kucağına alırsın. Bende istiyorum gelsin artık squat yürüyüş yapıyorum ama tık yok
Sedahsnerdl eymenMomy_ amin canım inşallah babamız uzakta günü de belli değil haftaya gelecek inşallah 10 gün kadar dayanır bebeğim eşim geldikten sonra doğum olur inşallah 🙏
Sedahsnerdl Xxz en iyisi normal diyorlar benimde ilk doğum olacak ama herkes öyle dediğine göre vardır bi bildikleri diyorum 😅
Anisalenasmom Sedahsnerdl 38+2 yerimden kalkamıyorum artık biran önce doğurmak istiyorum korku sıfır o yüzden 🤣
EbruTrky buseyusuf27 canım bende 38+3 deyim banada doktorum bu kız biraz minnak minyon dedi seninki kaç kilo