ayca8181 Mervees Ben sadece fiyat bilgisi ögrenmek için sordum o sekılde fiyat verdiler hangi doktora gidiyorsunuz falan sormadlar
CansuAlmila Bittercikolataa bende Etimesgut ta oturuyorum yakınmış hemde ne kadar ücret ödediniz acaba
cigdemoktav Aleyntokyo ben özel muayeneye gidiyorum doktorum anlaşmalı acıbadem ile henüz doğumum gerçekleşmedi bir ay var .
Bugleemm Samsun Liv Hospital doğum sezeryan ya da normal farketmiyor 4,400 demişlerdi yılbaşından sonra fiyatlarda değişiklik olur mu bilmiyorum.
EcePltcn nimnih medipol koşuyolu normal doğum 2900, zorunlu sezeryan 3900, isteğe bağlı seZeryan 4500. Epidural takılırsa +1000 tl
Gulenay1234 Gizem1034 özel Gizem1034 Eskişehir özel Ümit hastanesi 6,5 bin 500 TL de oda parası=7 bin
Zelihaaa15 esraozbl merhaba bende Gökben hanıma gidiyorum 10 haftalığım doğum fiyatını biliyor musunuz acaba ?
esraozbl Zelihaaa15 Zelihaaa15 daha geçen hafta sordum 4500lira bir gece kalıyorsunuz sezeryan normal epidural fark etmezsizin bebeğin tahlilleri hı birde Corona testi içinde