scl Hanımlar benim diş etlerimde yumşama var inanılmaz derecede dokununca resmen oynuyo alt diş etlerim. Fırçalayıncada kanıyo ne yapmam lazım 34 haftalık olduk
Retina scl Maden suyu diş çürümesini önler; hamilelik sürecinde diş çürümesi riski çok daha fazladır. Bu nedenle florun bolca alınması, bu süreç için mecburidir. Flor bakımından zengin olan maden suları, size faydalı olabilir.
Retina scl bende kullanmadım ama kalsiyum değerlerim normal çıktı birde peynir falan baya iyi yiyorum madrn suyu içiyorum.diş rahatsızlıkları hamilelikte genelde kalsiyum eksikliğinden oluyor bence bir dişçiye gidin sonra kaybetmeyin dişlerinizi annem hep hamilkten dolayı dişlerim gitti derdi.
Retina Cansum1 muhtemelen vitamin eksikliğinden oluyordur bence vitamin ve kalsiyum için bir kan testi yaptırın sağlık ocağında.en büyük korkum dişlrrimin zarar görmesi annen çok zarar görmüş eski zaman tabi kalsiyum mu veriyolardı.dikkat etmek lazım.
scl Retina teşekkür ederim bende peyniri ve yoğurdu güzel tüketiyorum aslında. Diş fırçalarken kanama vardı ama netten hamileyken normal diye okudum üzerinde durmadım. Şimdi akt diş etlerim yumşadığını ve elimle dokunduğumda kalktığını hissetim sanırım şişme var ve diş etlerim oynuyo bu yüzden 🙄 tuzlu suyla gargara yapın yazmışlar nette bikaç gün deneyeceğim olmadı diş doktoruna gideceğim. İnşallah düzelir 🤲🏻