asiltosumm35 Kizlar merhaba 🙋🏻♀️ Bebek bezi konusunda kararsizim. Baby turco kullanan varmi? Varsa memnun mu ?
Sulenur06-19 asiltosumm35 ben kullanıyorum canım çok iyi gerçekten sleepy kullanıyodum bir de baby turco kullaniyim deneyim dedim gerçekten iyi sızdırma falan yapmiyo sabaha kadar bez bebeğimin altında dursa bile bir sizmiyo ben tavsiye ederim😊🤗
Mammimammi asiltosumm35 kullandım. 3 yaşında kolay kolay pişik olmayan oğlum pişik degil de baya Bi kızardı hassaslaştı cildi o bezle. Birdaha da kullanmadım zaten. Ama dokusu falan plastik gibi. İyi bir bez diyemem
NeslihannK asiltosumm35 ben aldım ama kullanmamız icin 1 ay daha var 🤭🙏 Ama 1 beden almayın aşırı küçük 2-5kilo yaziyo ama imkansız direk 2 beden alın
Durukusunannesi asiltosumm35 20 tanesini 15 küsüre falan almıştım sakın fazla alma yenidoğanı gerçekten el kadar 42 tane de 2 numara aldım o da çok büyük değil Yenidoğan’dan birazcık büyük devamını bebeğe göre alıcam bunlar 1 hafta idare etsin yeter
asiltosumm35 Sulenur06-19 yaa ne guzel canım bende migrosun bezini dusunuyordum ama esim baby turco alalim diyince arada kaldim
asiltosumm35 Mammimammi hiii 🤷🏻♀️ Tesekur ederim canim illski her bez butun bebeklere yaramaz ama kotu tecrubeleri degerlendirmek gerek