Lara44 Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar 🌆 Tek eksiğimiz Bebek arabamız kaldı… 🙏🏻 İntetnette öyle beğendiğim ve uygun modeller var ki İnstagram da veya başka sayfalar da, alan var mı ? Bir arkadaşım geçen sene aldığını ve memnun kaldığını söylemişti sizin de fikirlerini almak istedim önereceğiniz bir yer ve model olursa çok iyi olur 👶🏻🌸
gokcek07 Lara44 e bebekten aldım gayet kullanışlı ve uygun kendi markası, baby plus canyon travel sistem, üstelik şu an indirimde 1300 TL, bulunduğun şehirde mağaza yoksa netten de güvenle alabilirsin, incelemeni tavsiye ederim 👋
Tugce1803 Lara44 Ben şirinbabykids ten aldım tabi gidip aldım ama instagram ve internet adresleri de var. Kraft cockpit 2 bin liradan 1275 liraya düşmüştü dünden önce aldım
MH4225 Lara44 ben trendyoldan yoyko nun kabin bebek arabasını aldım çok çok güzel hem kaliteli hemde çok kullanışlı henüz kullanmadım ama sürüşü çok rahat bide kolayca katlanıp yer kaplamaması dahada mükemmel
Lara44 gokcek07 araştırmasını hemen yapıyorum canım çok teşekkür ediyorum güzel günler de kullanın sizde 🌸
Kertenkelemiz Fatos2304 kullandımız mı memnun musunuz. Ben sipariş verdim henüz elime gelmedi. Pek yorumda bulamadım ama yine de aldım uygun diye
Eylul58 MH4225 Canım tek elle sürduğün de zorlanma olmuyor dimi sürüsü guzelmi bende ondan düşünüyorum da
Fatos2304 Lara44 bende bundan aldım civildem güzel yani kaba da durmuyor fiyat olarak da düşmüş ben 1000 tl almıştım
Tugce1803 Lara44 teşekkür ederim☺️bu arada kraft tango yla birebir aynı ben sadece daha ucuz diye cockpit aldım o fiyata bulamazsan tangoya da bakabilirsin e bebekte var
Susaminannesiii Lara44 kiwi marka aldım. Distribütörü bebefix markası. Ben trendyoldan aldım satıcı bebefixti.carsamba gecesi sipariş verdim cuma günü ögleden önce geldi😁 arabadan cok memnun kaldım
Aylayla Lara44 bende casualin air trawel sistem arabasını alıyorum şuan e bebekte 3000 tl ama civilin internet sitesinde 2500 liraydı ordan sipariş verdik
maslan inglesina zipply light ve huggy araba koltugu aldim. 7500 e geliyor ikisinin fiyati suan. Araba cok kompakt ve hafif. Ona dikkat ettim alirken.
aay1 @Lara44 ben peg prego ypsi aldım kullanımı, bebek için iç rahatlığı koltuğunun ve pusetinin kabartmalı pedli oluşu bebek için çok iyi ve pusetin içi diğer pusetlere göre daha geniş Normal pusetleri 6 aya kadar kullanabiliyorsunuz ama bunu 1 yaşına kadar kullanabiliyorsunuz ve bebek arabasının toplanması açılması çok rahat çok hafif çok fazla özelliği var Biz babymall dükkandan aldık 7000 TL’den 5000 TL’ye düşmüştü internet sitesinden de bakıp alabilirsiniz daha kullanmadım Aralık’ta doğumum ama şuan aldığım için memnunum tavsiye edebilirim peg prego ypsi kullanımı yazarsanız youtube a orada detaylı da anlatıyor bakabilirsiniz
Mimartezeanne Lara44 Hepsiburada dan sunny baby Marvel aldık, joker de görüp incelediğimiz bir üründü gayet memnun kaldık kargodan da hafif kolay kapatılıp açılıyor iç süngeri mükemmel yumuşaklıkta incelemenizi öneririm🙏🏼
Fatos2304 Kertenkelemiz canım kullanmadık daha evin içinde kurduk duruyor eşim evin içinde falan sürdü bende baktım sürümü çok rahat kapatması falan tek bi çekişle kapanıyor biz çok beğendik
Lara44 Teşekkürler kızlar bende Çivril’den aldım çok içime sindi bakalım 🌺 sağlıkla gelsin minikler eksikler bitti halısı perdesi kaldı tek 🙏🏻
Fatos2304 Lara44 çok güzel dimi bizde çok beğendik biz bundan önce gitti gidiyordan joel marka sipariş vermiştik renk bordoydu durusu cok kabaydı birde onu geri iade ettik Civilden aldık ve çok beğendik bunu