Buralarda hep doğumları okurdum bi gün bende yazacakmıyım diye o gün geldi çattı perşembe doktor muayeneme gittim nst bağlandım sancım yoktu herşey yolundaydı kızım makat gelişti doktor daha dönmez diyip 28 ekime doğum tarihi verdi sonra anneme geldim kasılmalarım başladı ben braxton hicks kasılmalarım diye düşündüm beş dakkada bir üç dakkada bir geliyor derken kendimi hastanede buldum çatı muayeneside olmamıştım nöbetçi doktor baktı kanala girmiş güzel kızım ani bi şekilde doğuma alındım makat geliş bebeklerde sancı beklenmiyormuş bu kadar doktor biraz kızdı ama neyse 😋 babasıda çalışıyordu bi anda doğuma girdim belimden yapılan iğneyi hissetmedim bile diyebilirim sondamda uyuştuktan sonra takıldı herşey gayet yolunda gitti acı ağrı duymuyorsunuz sadece his var beş dakka içinde bi kedi sesi sonra gösterdiler bana bakıyordu o sırada ağladım biraz sonrada yanağını yanağıma koydular ağlıyordu annecimm dedim ☺️ Bianda sustu kuzum ağladım hasretlik giderdik içerideki personel fotoğraflarımızı çektiler sonra gitti kızım ben çıkana kadar hazırdı bile hemende çıktım zaten yarım saat kırk dakka içinde çıktım kızımı gösterdikten sonra çok ağlayınca sakinleştirci verdiler nasıl geçtiğini anlamadım bile zaten çıktım hemen kızımı getirdiler gayet iyiyiz çok şükür mevlaya ama kızım emmiyor inat biraz 😏 şimdi 5 günlük olduk ayaklandım bile çoktan hiç korkmayın anneler ona kavuştuktan sonra hiç bişeyin önemi kalmıyor ağrı acı hissetmiyorsunuz sadece sevgi oluyor ..biraz uzun oldu ama benim hikayemde buydu size önerim depend mutlaka olsun rahat iki üç takım pijamanız olsun biberonla bişey vermeyin şırıngayla kaşıkla verin ve pozitif olun herşey güzel olacaktır 😻🥰😍 hadi ben happy kidse geçiyorum arkamdan sizide bekliyorum..