AsumanCankurtzsoy Mrb arkadaşlar benim sorum amniyotik sivisi yani çocuğun suyu fazla olup da sonradan suyu normale dönen var mı bu arada 25 haftalik hamileyim şekerim yok ve detaylı ultrason da da bi sıkıntı çıkmadı şükür ki başına böyle birşey gelen var mı
Deletedmom35 AsumanCankurtzsoy canım bir bilgim yok post aşağı düşmesin gereksiz konular daha üstte kalıyor diye yorum yapmak istedim inşallah yardımcı olacak biri yazar
NaimeYilmaz AsumanCankurtzsoy 10 günde duzeldı . Hemde cok fazlaydı. Öncelikle magnezyuma başlattı doktorum bende pilav makarna hamurişi tatlı (şekerlemeler dahil) muz hurma gıbı sekerlı hıc bir meyve yemedım yatmadan 2 saat once yemegıde kestım kısacası dıyette bir insan gibi beslendim bebegımın kılosu 1 hafta onde oldukca saglıklı suyumda 10 gün içinde olması gerektıgı gibi oldu 🌸 Genetık faktorlerden olabılıormus bende de seker cıkmadı 32.haftadayız suan
Rukiye AsumanCankurtzsoy banada 28. Haftada suyun fazla demişlerdi ne şeker çıktı ne de detaylı ultrasonda bişey. 36. Haftama gircm inşallah canım bişey yok yani sebepsiz olabiliyor bazen . Bence kafana takma
ipekgul AsumanCankurtzsoy bnmde normal de en fazla 1 litre olması gereken yerde bnm suyum 3 litreydi. 2 hafta un ve şekeri kestim öğünlerimi avuç kadar yedim ve sadece protein olarak yedim git gide düzeliyor canm
AsumanCankurtzsoy NaimeYilmaz şeker yoksa diyet neden acaba yine de denemek de fayda var yardimci olduğun için tsk ederim
TubaUzar NaimeYilmaz ben bisey sormak istiyorum musaadenle canim. Sivinin ölçümü nasıl yapılıyor? Yani kontrol esnasında doktorun bunu nasıl yaptı ve fazla olduğunu söyledi?
NaimeYilmaz AsumanCankurtzsoy Rica ederim bunlardan birilerini son zamanlarda fazla kacırdıysanız etkı edebılır. Bu sayede kıloda fazla almıorsunuz muz harıc bebege yarıcak şeylerde degl zaten 😊
AsumanCankurtzsoy TubaUzar ultrason da belli oldu canım suyun derinliği ölçüldü daha sonra detaylı ultrason a gönderdi 10 mm çıktı
NaimeYilmaz TubaUzar bebegin içinde bulundugu sıvıyı olctu olmadı gereken 8 benimki 11 degeri çıktı nasık olctugunı bilemıorm
AsumanCankurtzsoy ipekgul inşallah düzelir kafama çok takmış durumdayım erken doğuma neden olabilirmiş ben de diyeti deneyeceğim çok tşk ederim canım