Sinemcetin20 Zeyyno_ dogdugnda kilosu 2 kilo 100gr ’di suanda o kiloyu geçmiş doktor bizde kilo beslenme vs sorun yok haftasni bekliyoruz kucuk dogdu biraz buyumesi gerek dedi doktoru bugnde35+3 oldu
Sinemcetin20 Zeyyno_ her dogum yapan bayan 38de 40 doğum etmiyoki 37 36da dogan bebek evine gidyo ablasida 35te dogdu 36da çıkardım 1hafta kalmıştı ablası yogun bakimda sarılığı var diye mavi ışık verilmişti ablasna 36da haftlik çıkardılar
Zeyyno_ Sinemcetin20 Bebek gelişimini erken tamamlarsa erken çıkarrlar zaten geneli 38-40 bnm arkdşımın bebeğide erken doğdu 33de 36-37gibi çıkardılar gelişimine bağlı
Sinemcetin20 Serapveminikleri ayy ağzın bal yesin gözüm yaa 35+3 oldu ınsallh hayrli haber alrm hastneden 2gun gittm geldim dikislerm agrimaya başladı ufak biseyler sizmaya başladı yatıp dinlenmek gerekiyor uzuntuden kafam agriyo sorunlarm cikmya başladı 20gun oldu bi anne icn en zor gunleri geciyorum
Serapveminikleri Sinemcetin20 kızımda prematüre nasıl beklediğini cokk iyi bilirim 🥰25 haftada doğdu 36 haftada çıktı durumu iyiyse sorun yoksa hani beslenme,solunum çıkar kuzum merak etme ,Allah sana bağışlasın ,🥰❤️
Sinemcetin20 Zeyyno_ bizmde tek doktorun söylediği sey suanda yoğun bakimda durumu iyi olan tek bebk siznki diyo sagdce biraz buyumesi gerek diyo fotosunu çekti hemsire tombis tombis olmus gorenler neden dha tutuluyo çıkar bu çocuk hastneden diyolar
Zeyyno_ Sinemcetin20 Çıkar İnşallah canm en kısa sürede belki bi kaç gün gözetim altında kalsın diye doktorunuz 36.haftayı doldurmasnı bekliodur
Sinemcetin20 Serapveminikleri 20 gün oldu ne uykumdan ne yemek yemekten hiçbişey anlamıyorum 2 cocugumada verimli olamiyorum sütüm dünden beri cok az gelmye başladı bugn fazla süt gnderemedim hastneye cok fazla stresliyim 3cu sezeryan oldgu icn agrilarm oluyo diksermde dinlenmem gerekiyo dinlenemiyorum deli gbi bisey oldum ben yaa 36da cikartmazsa diye düşünüyorum 37yimi bulur diyomkendi kendme konuşuyorum acincak hale geldim resmen