Orange-sMom Evet yarın inşallah bir aksilik olmazsa 7.00 da yatışım yapılıp 8.45’te de spinal sezaryene gireceğim. Çok heyecanlıyım, oğlumu deliler gibi merak ediyorum, lütfen dualarınızı iyi dileklerinizi eksik etmeyin 🙂🤍
gizemdogan Orange-sMom o kadar tatlısın ki, heyecanını buradan hissettim. Sağlıkla kucağına al inşallah çok sevindim, nasıl uyuyacaksın acaba bu gece 🙈Darısı hepimize inşallah 😍
KardelenYB Orange-sMom hayırlı olsun sağ Salim al kucağına bende yarın sabah 8 de kızıma kavuşacağım inşAllah bende aşırııııı heyecanlı stresli meraklı değişiğim bir yani 😅😬😬😬😬
Orange-sMom Seymalmina Amin teşekkür ederim 🥰 İyi hisseder etmez paylaşcam eğer yarın iyi olursam kendime gelirsem yarın bile olabilir sabırsızlanıyorum paylaşmak için 😍
Orange-sMom gizemdogan Yaa teşekkür ederim sen de çok tatlısın Allah hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin herkese kucağına almayı 🥰 Bugün hiç gelmeyecek gibi hissediyordum ama geliyomuş işte heyecandan nasıl uyuycam ben de bilmiyorum zaten önceki son 3 gecedir filan heyecandan uyuyamıyorum çok uykusuzum 🙈
gizemdogan Orange-sMom Senin uykuya ihtiyacın var annecim, duanı et huzurla uyu. Yarın yakışıklını kucağına alacaksın 😍
SSenas Orange-sMom şimdiden sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın inşallah❤️ bende haftaya sezaryan olacağım sizinki gibi heyecan dorukta 😍
Orange-sMom Damlarrcan Zorunlu sezaryen 37 haftalık gelişimi ilerlemediği beslenemediği için yapılıyor
K-A-Y Orange-sMom maşallah ne kadar güzel Bi günde doğuruyorsunuz yarın kandil Rabbım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 kolay Bi doğum olur inşallah 🙏