Mucizem37 Selam 1 haftadır soguk algınlığı ile ugraşıyorum tüm vücudum agrıyo artık dayanamıyorum ciddi anlamda 17 haftalık gebeyim doktor parol verdi içebilirsin dedi ama içim rahat degil içinizde kullanan bir zararını görmeyen var mı? 😥😥😥😔
Dmlky80 Mucizem37 bende dişim agrıdıgında doktor parol yazmışdı ictim hıc bır sorun olmadı eczaneyede sorduk hamilelrr hep bunu kullanıo bı zararı yok dedıler
prensesim35 Mucizem37 bnde migren var doktor günde iki tane içebilirsin dedi bi iki tane kullandım sorun olmadı
Ayfrklc Şiddetli baş ağrısı çekiyorum çoğu zaman da parol kullanıyorum doktorum dört taneye kadar içebilirsin dedi . Sıkıntı vermiyor bebeğe zaten çok hafif bir ağrı kesici .
Menfis Mucizem37 yani doktorunuz öneriyor, doktorunuza güvenmiyorsunuz, burda hiç tanımadığınız insanlara mı güveniyorsunuz?
Mucizem37 Menfis doktora güenmemekle ilgisi yok hamilelikte hangi ilaç olursa olsun yüzde yüz güvenilir degil tecrübeli kullanan kişilere soru sormam sizi neden bu kadar rahatsız etti? sonuçta burası soru cevap yeri
Madeleine Mucizem37 parol zararsız diye biliyorum. Burada bana doktorum minoset vermişti ben parol değil minoset kullanıyorum.
Mucizem37 Attent bende istemiyorum ama artık ciddi anlamda belimden haraket edemiyorum yürüyemiyorum hala içmedim içim rahat etmedigi için
annepanda Mucizem37 benim ilk bacak ağrilarimda magnezyumla birlikte parolverdi dr. Agrin olursa parol kullanabilirsin dedi.
Attent Mucizem37 ben ağrıdan yerde süründün ama icimede senin gibi korku girdi ya imkansız içmem Çok geçmiş olsun ıns sabaha geçer biraz
minnoscan Plus olmamasına dikkat edin ben geçen hafta minoset yerine minoset plus içmişim yanlışlıkla saatlerce karın ağrısı yaşadım
yaseminyasemin Mucizem37 9. aydayım hamileliğim boyunca 2 kez kullandım bi sıkıntısı olmadı ki zaten doktorlar genel olarak parol veriyor
ayseguler01 Mucizem37 çok şiddetli baş ağrısı çekiyordum parol içmiştim ve hiçbir işe yaramamıştı 😅 Hamilelere verilen ağrı kesici doktorlar onu tavsiye ediyor bence içebilirsin