morsunbul95 Zeynep5561 elbette haklisiniz ama cok iyi dr arastirin oyle gidin. Birde haftaniz ilerdeyse azar isitiyorsunuz devlette. Ben ozelde dogum yaptım 1 kere gittim devlette ondan bin pisman oldum
ruzgars___mom Yahu arkadaslar azar isitmekte ne demek ya 🤣🤣🤣 özel devlet fmfark etmez dogum yapinca ayni sanciyi siz çekiyorsunuz onlar degil parayi versende vermesende o sanciyi cekiceksiniz….
ruzgars___mom Ben yillardir 4senedir ozel devlet 2inede gittim ve hic bir zaman farabide azar esitmedim devamli o hastaneyr kontrol olsun acil olsun fark etmez hele suan mümkün değil azar esitmek ya😂
Zeynep5561 ruzgars___mom katılıyorum sonuçta virüsten dolayı olsun eve yakınlık olsun gidemeyebiliriz doktorun azarlamasi gibi bişey olamaz
ruzgars___mom Zeynep5561 Aynen oyle canim icin rahat etsin diye seni dogum hikayemde etiketledim ….okumak istersen işine cok yarar
Zeynep5561 ruzgars___mom nerde görebilirim etiketin bildirimi gelmedi birde yeni hamile degilisiniz siz ilk doğum hikayeniz mi 😊😊
ruzgars___mom Zeynep5561 evet bak minigin_anasi isimli dur yine etketliyim suan 2ci hamileligim canim oglum 19aylik suan ve 16+3gunluk hamileyim 🥰
ruzgars___mom Zeynep5561 @minigin_annesi Bu ismin üstüne tıklayın orda Minik adamima kavustum yazilan başlık var ona tikla oku
Zeynep5561 ruzgars___mom okudum çok güzel bı hikaye olmuş zor ama sonu guzel bitmis 😊rabbim bu bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasıp etsin🤲cinsiyeti ne bu defa
ruzgars___mom Zeynep5561 Ayy Allah Razi olsun canim bi nevi sana umut olur…cok şükür bu sefer cinsiyet kiz diyor ama erken😂
Zeynep5561 ruzgars___mom sonlara yaklaştıkca insan ister istemez korkmaya basliyo yavaş yavaş 😊 anlattığıniz gibi ilgili doktor ve ebeler denk gelir umarım bana da 😊çok sagolun
ruzgars___mom Zeynep5561 Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin seni inşallah 🙏 sag salim bebeginizi kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏😍 korkma güçlü ol inan ben bunu yaparim diye dusunursen daha rahat ve kolay geçirirsin
Ruzgar_1405 Merhabalar covid hastalarının doğumuyla ilgili bilgi sahibi olan var mı kızlar? Ben özele gidiyodum ama önce eşim sonra ben de pozitif çıktı doğumuma az kaldı. Doğum olursa karantinadayken Farabide yapmak zorundaymışım 🤦♀️