34+3 hamileyim son adet tarihime göre ama ilk gittiğimde doktor geç döllenme olduğunu söylemişti fakat gebelik haftamı buna göre düzenlemedi yine son adet tarihinden gitti hep. Hep ultrasonda 1 hafta geriden çıkıyordu bebek. 28. haftada doktor bebeğin kilosunun az olduğunu söyleyip doppler istedi. Dopplerde uterin arterlerde çentik çıktı. Coraspin verdi 32ye kadar kullandım. 32de gittiğimde yine kilosu 1 hafta geriden geliyor dedi. Bugün 34+3te gittim ve bu defa 2 hafta geriden geliyor dedi kilosu, tekrar doppler istedi doppler de yine uterinlerde çentik çıktı tansiyonum da 13 civarlarında seyrediyor bu ara. Doktor ciğer geliştirici iğne vuralım erken doğum olabilir dedi. Başka bir profesöre gittim. O da ciddi bir gelişim geriliği yok iğneye şimdiik gerek yok tansiyonunu bebek hareketlerini komtrol et dedi. Bu şekilde uterin arterdeki yavaşlıktan dolayı bebeğin karın çevresinde gerilik olup bunu beslenmeyle vs ile düzelten var mı?
ne yapmalıyım bilmiyorum biraz akıl verin kendimi çok üzüyorum böyle durumlarda bebek doğduktan sonra ölüyor mu ne oluyor hiç bilmiyorum 😔😔