er_aysenur Aslihanilhan Muayene ücreti 200₺ özel sigortamız var o hastaneye o yüzden dogum ücretini bilmiyorum acıkcası
Portakalkabuguu Gelincikkkk Gelincikkkk canim medilife da hangi doktora gidiyorsun. Tavsiye edermisin doktorunu?
Gelincikkkk Portakalkabuguu Bedia Zeynep gidiyorum ve kesinlikle tavsiye ederim ilgisiyle güler yuzluluguyle çokk iyi bir doktor benim ikinci gebeliğim ilk gebeligimdede dogumumu kendisi yaptı
Mrv3401 Portakalkabuguu bence cok disiplinli bir doktor ben sevdim bir dosya olusturdu her kan sonucu olsun ultrasyon sonucu olsun hepsino orda toplamami istedi işini bilen doktor ben doğumu onda yapacam kismet olursa diger ay insallah
Kizimveoglumm Portakalkabuguu doktorum nereida hanım çok ilgili numarasını falan veriyor birşey olursa ara sor cekinme diyor hastanede güzel özel hastanede oldugunu hissediyorsun o his geliyor bazı özeller var devlet gibi ama reyap öyle değil sevmediğim tek bir şey var ücreti 😒 biraz pahalı geliyor bana ama onada yapacak bişey yok
Portakalkabuguu Gelincikkkk genelde medilife da selda hanimi soyluyorlar o yuzden sordum canim. Peki normal dogum taraftari mi nasil bazilari hemen sezeryan diyebiliyor malum
Gelincikkkk Portakalkabuguu Valla canım benim ilk dogumumda 41+4 kadar bekledi Bedia hanım mecbur sezaryan oldum yani çünkü hiç bir belirtim yoktu hiç sezaryan taraftarı değil hemen bide bebeğimin massallah kilosu vardı normal doğum için daha fazla beklemeyi ben istemedim sezaryan istedim
Nihank Ben bahçelievler memorial hizmet hastanesinde yapacağım doktorum Hüseyin mutlu çok ilgili bir doktor.
[silindi] Nihank hastane nasil peki? Ben klinikte muayene oluyorum doktorum acibadem fulya ya da bu hastanede dogum yapiyormus. Bu hastaneye hic gitmedim, ortam vs nasil? Hemsireler ebeler dogumhane gibi sorularim var
Nihank [silindi] hastane gayet temiz ve güzel hemşireler gayet güleryüzlü şuanda aktarabileceklerim bu kadar :)
Elifmom1 mertyagizannesi eski baypark simdi Ozel Florya Hastanesi Avcılar’da Doktorum Umut Yolal cok cok ilgili istediğim zaman ulaşabiliyorum kendisine hastanede genel anlamda temiz ve ilgili bir arkadasim orda doğum yapti hemsire ve ebelerinde cok ilgili oldugunu söyleyince orayi tercih ettim 😊 25 inci haftadayim henüz dogum ücretlerini konuşmadım her gittiğimde unutuyorum konusmayi 😀 birsonraki gidişimde konusucam inşallah
er_aysenur ebdk Muayene ücreti 200₺ ama doğum ücretini bilmiyorum özel sigortamız var hastaneye o yüzden bir bilgim yok hastaneyi ararsanız çok güzel bilgilendiriyorlar ☺️
Portakalkabuguu Kızlarrrr :) Bağcılar medipol mega hastanesine giden var mı ? Varsa doktorunuz kim, memnun musunuz? Hastaneden falan memnun musunuz?